torstai 15. toukokuuta 2014

Paras ostos

Suoritin eilen yhden tämän kuun parhaista hankinnoista. Golfpallo!

Kävin pienessä urheilutarvikeliikkeessä palveltavana. Miehet kysyi mitä etsin. Vastasin, että golfpallon mä tarvin. Sitten ne kysyi millaisen. Whaaaaaat... "Nii emmä golfia pelaa, tarvin vaan jonkun kovan".. Poimin sangosta sen kaikkein kirkkaimman ja tytöimmän ja selitin, että tarttis vähän jalkapohjaa pyöritellä. Yksi miehistä oli kovin epäileväinen saako tulehtuneelle asialle tehdä moista, mutta yksi miehistä taas puolsi minua. Teki mieli vielä sanoa, että en mä nyt ite tätä keksiny vaan yksi tankkipelimieslääkäri opasti.

Untitled

Ja todella. Pyörittelin heti päivällä tuota vekkulia jalkani alla ja se auttoi välittömästi lievittämään ainakin kipua. Toistin illalla saman ja nyt heti aamulla, koska jalkapohjan nyt vaan yksinkertaisesti on parannuttava. Haluan itseni lenkkeilykuntoon!

Tänään pääsen taas salille katselemaan mitä Marianne on keksinyt mun olkapäille ja ojentajille. Jaiks!

2 kommenttia :

  1. Ootko harkinnut kinesioteippausta tuohon jalkaan? mun äitillä kantapääongelmia ja sai nyt avun kun fysioterapeutti teippasi sitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ainakaan itse tehtynä. En tunne alaa, niin en osaisi teipata oikeita kohtia enkä yhtään oikealla tavalla. En näillä näkymin ole myöskään menossa teippauksen osaavalle fyssarille, mutta jos tämä ei parane omin avuin niin pitää sitten harkita.

      Poista