lauantai 24. toukokuuta 2014

Punaiset kiekot

Huh hellettä! Tässähän alkaa kohta tottua ulkomaailman kuumuuteen.. Nyt, kun on oivaltanut suolan ja veden tasapainon. Ensi viikolla sitten ollaankin taas alle parinkympin asteissa sääennusteen mukaan..

Untitled

Eilen pääsin salille hieman normaalia aikaisemmin, mutta hurjaa hyötyä siitä ei kyllä ollut loppupäivän suorittamista ajatellen, koska sain aikaa kulumaan 2 tuntia! Jouduin päivystää puhelinta ja pariin otteeseen juorusin luurissa sen sijaan, että olisin saanut jotain treenissäni aikaiseksi. Lisäksi juteltiin devan kanssa tietokoneista. Emolevyt ja usb-portit, suuret ystäväni näinä päivinä. Not!

Treenatessahan jokin kannustin on aina hyvä. Jos se ei tule omasta päästä, niin viimeistään jostain lähistöltä.. Oli pakko laittaa ranskalaisiin punnerruksiin punaiset kiekot, kun naapurissa punnertaneella miehelläkin oli ;)

Untitled

Salin jälkeen juoksinkin sitten ympäri kylää monta tuntia. Hain hanskan töistä, käytiin nauramassa Coffari hiljaiseksi, ihmeteltiin apteekissa erilaisia aurinkorasvoja (farmaseutti kertoi, että on tutkittu octocrylenen aiheuttavan syöpää, jota useimmissa ainakin heidän myymissään aurinkovoiteissa oli), vietiin hanska kotiin, ihasteltiin hanskan isän kanssa mun pösön vuotavaa turboa (ja kuinka hyvin auto kuitenkin käy), heitin Terolle säkillinen kylmäkalleja ja lopuksi kävin vielä Intersportista ostamassa vesipullollisen vyön kesälenkkeilyä varten.

Untitled

Untitled

Tämän postauksen kirjoittaminen oli selkeää siivoamisen välttelyä ;) Pitäisi tästä seuraavaksi siis taapertaa keittiöön.

2 kommenttia :

 1. Siis ranskalaisiin punnerruksiin punaiset kiekot? Huh.. aika jäätävät voimat ojentajissa!
  Vai teitkö jotain muuta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei 2,5 kilon kiekot mun mielestä vielä oo mitenkään jäätävää voimaa. Ennemminkin musta tuntuu, ettei mulla oo ojentajia ollenkaan.

   Poista