keskiviikko 14. toukokuuta 2014

Ugh

Mä vietin eilen true lepopäivän! En menny töistä mihinkään haahuilemaan vaan suoraa kotiin! Oli ihanaa! Jos ihmettelette miksi huutomerkkejä ja kirjoittamisen arvoinen asia, niin tätä sattuu harvoin. Itse asiassa sitten, kun saan jalkani kuntoon, niin ei välttämättä ollenkaan, koska joka päivälle on jotain liikkumista. Tänäänkin tarttee käydä kaupassa, koska oon vedelly poskeeni jo kaikki viikonloppuna ostetut jauhelihat.

Tänään on viimeinen päivä buranaa eikä kipu ole kyllä kokonaan kadonnut. Tuon kanssa saa olla aika varovainen varmaan, kunnes kipu lähtee. Pitää käydä ostamassa golfpallo, että pääsen rullaamaan jalkapohjaakin.

Untitled

Mietin eilen, kun mun tekee aika usein mieli mustaherukkateetä, että pitäisköhän mun syödä niitä välillä ihan oikeasti. Siis mustaherukoita. Jos mulla onkin joku mustaherukasta saatavan vitamiinin puute ja mun keho ei ymmärrä enää, että on olemassa myös marjoja eikä pelkkää teetä. Koska muutenhan mun elimistöllä olisi vaan esanssinpuute eikä se ehkä ole kovin tervettä vitamiininpuutteeseen verrattuna ;) Kaikista helpointa toki olisi näin superfood-aikana, että Lipton tai Twinings valmistaisi mustaherukkateetä, josta saa ne samat vitamiinit kuin marjoistakin. Miksi ei ole olemassa vielä superteetä? Paitsi pakuria.

Pöh!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti