sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Vapun ajan riennot kuvien kera

Vappu alkaa tuntua jo niin menneen talven lumilta, että pakko varmaan jo läväyttää niitä kuvia tänne. Milloin se edes oli? Keskiviikolta nämä kuvat kai alkaa..

IMG_6158

Pääsin lähtemään Turkuun mukavan aikaisin keskiviikkona. Köröttelin Parkanon Shellin ohi tällä kertaa ja pysähdyinkin vasta Hämeenkyrössä. Hyvä niin, koska jälkikäteen luin facebookista sattumalta, että Shell on rikki. Remontissa siis.

Turussa illalla käytiin jokirannassa pällistelemässä meininkiä, mikä nyt ei tuossa kohdassa kylää mikään mahdoton ollut. Toisella puolen jokea lambada soi ja ohikulkenut gorilla säikähti pyöräilijää. Baarin kautta kotiin joskus aikaisin.

IMG_6162

IMG_6169

IMG_6182

IMG_6186

IMG_6195

Seuraavana päivänä käytiin näyttäytymässä vapputorilla pikaisesti. Oli niin kylmä, että päätettiin pyöräillä äkkiä takaisin kotiin tuijottamaan Supernaturalia.

IMG_6283

IMG_6299

IMG_6301

IMG_6314

Perjantaina meillä oli ihan true kotitoimisto täällä. Molemmat teki töitä hikihatussa! ..kunnes tuli nälkä joskus myöhään päivällä ja minäkin siinä huvikseni vihdoinkin iskin raakasuklaat muotteihin. En välitä mistään ulkomaan superfoodeista eli paketin mukana tulevista gojimarjoista vaan suosin mieluummin suomalaisten omia superfoodeja.

IMG_6317

IMG_6323

IMG_6324

Hmm. Perjantaina mentiin johonkin? Ainiin. Kylille ensin syömään ja sitten miittailemaan kilpailevan nettipeliyhdistyksen jamppoja, jotka ei mulle tietenkään ole sillä tavalla kilpailevia, koska satun olemaan kyseisen yhdistyksen rahastonhoitaja. Se on semmosta, kun ajautuu nettipelielämässään vihollisen leiriin. (Sekava kappale, skipatkaa!)

IMG_6331

IMG_6345

Kouluunhan me mentiin sitten. Mustaherukkasiideri. Kuin mehua! Miksi te turkulaiset ette koskaan kertoneet, että teidän keskustasta saa jotain niin mielettömän hyvää? "Meil on tää Hansa tääl täynnä kaupoi.." eikä kukaan ikinä puhunut mustaherukkamehusta.

IMG_6363

Perjantainakin tultiin aikasin kotiin ja ahmittiin Supernaturalia. Muutama jakso olisi jäljelllä enää kolmoskaudesta! Ei taida ehtiä tänään katsomaan, kun pitää palata takaisin Pohjanmaalle.

IMG_6373

Pohjanmaalle paluu on siinäkin mielessä tänään normaalia pelottavampaa, koska siellä on kuulemma lumi maassa. Täällä satoi tunti sitten vain raketteja, mutta muuten ei kai mitään hätää kesärenkailla ajelun suhteen.

Olisi niin helppoa vain jäädä Turkuun.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti