perjantai 16. toukokuuta 2014

Viikon kuvat

Jee kuvia! Eilen tyhjensin järkkärin vihdoin koneelle ja kävin läpi kuvat, joita oon tässä viikon sisällä räpsiny menemään. Meinaa välillä tulla hirveä ikävä valokuvaamista. Pitääkin viikonloppuna taas koittaa, jos muistaisi kuvailla kaikkea mitä vaan keksii.

IMG_6608-1
Lempparismoothie!

IMG_6626-1
Tankkipeliä..

IMG_6647-1

IMG_6649-1

IMG_6660-1

IMG_6663-1
Oon niin ylpeä tästä Hanna-tädin otoksesta! Opetin aikoinaan vähän tekniikkaa/asetuksia kuvaamiseen ja tadaaaaa..!

IMG_6666-1
Tavoitteeni on tyhjätä tuo mustaherukkateepönikkä ennen kuin kukaan muu ehtii..

IMG_6672-1

IMG_6681-1
Questbarit loppui ja sitten tuli hätä ja oli pakko tilata lisää ja aaaah..!

Tuon eilisen Fitnesstukun paketin kanssa joutui melkein alkaa salapoliisiksi, mutta tärppäsi heti ekasta osoitteesta niin ei sitten joutunutkaan. Viimeisin tapahtuma näkyi aamulta lajittelusta ja sen jälkeen ei mitään, vaikka kaiken järjen mukaan paketin olisi kuulunut jo olla myymälän hyllyssä. No siellähän se oli, mutta järjestelmä ei vaan ollut päivittynyt intternettiin asti. Sattuuhan näitä, onneksi myymälän tädit tarkistivat hyllyt ja paketti löytyi. Nyt on taas iltapalavärkit kunnossa.

Eilen ei rääkättykään olkapäitä ja ojentajia salilla vaan rohkeasti jalkoja. Se oli ihan hyvä valinta. Lähti vähän veri kiertämään ja jalka tuntuu itse asiassa paljon paremmalta. Tiedä sitten onko golfpallosta ollut se suurin apu.

Tänään sitten vielä se viimeinen osa ohjelmaa. En malta oottaa, että pääsen toteuttamaan lukujärjestystäni kokonaan! Kaikki lenkit ja sitten parit ryhmäliikuntajutut, jotka alkavat vasta viimeisellä viikolla. Vähän vatsiksia, huoltoa ja ehkä joogaa..

Jospa kerrankin ihan ajoissa pihalle päin..? Hyvää perjantaita!

2 kommenttia :

  1. Ihanata viikonloppua! Ja hitsi ihana pinkkiys hiuksissa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos samoin! Pinkki oli vappuna loistossaan, nyt aika haaleena enää :)

      Poista