maanantai 19. toukokuuta 2014

Viikonlopun futista

Viikonloppu vei voimat niin, ettei kyennyt näppäilemään postausta ollenkaan. En ollut jotenkin varautunut yhtään tähän kesään ja helteeseen, joten naukkailin vettä lauantaina vähän turhan huolettomasti. Kävin ensin päivällä kiertämässä kaupungilla tehden tärkeitä hankintoja kuten pari pokkaria Suomalaisesta ja hiirimaton Clas Ohlsonilta. Ehdin kotona makoilla hetken ennen kuin piti taas lähteä enkä tietenkään tajunnut tankata vettä naamaan, koska tähän mennessä ikinä SJK:n peleihin mennessä virkaintoiset järkkärit eivät ole tonkineet laukkuani ylösalaisin ja vieneet vesipulloani. Toista se on näköjään, kun pelataan Veikkausliigaa Keskuskentällä.

Olin jo viime kesänä niin vihainen samasta asiasta Valkeakoskella, kun piti puolikuolla nestehukkaan eikä sielläkään saanut mistään muualta vettä kuin vessasta. SJK:n kahvikojua ei ollut aikaa käydä tutkimassa yhden vesipullon takia, kun ei ollut tarkoitus viipyä paikalla kovinkaan kauaa. Mutta kiitos kuitenkin kovasti, loppuilta menikin sitten kotona ihan sumussa, kunnes yöllä piti vetää hengitysharjoituksia ettei aivan paniikki iskisi, kun ei tiennyt mikä oli ongelma. Join kuitenkin vettä koko illan, mutta eipä se enää siinä vaiheessa auttanut. Joku nestehukka/lievä auringonpistos varmaan oli kyseessä ellen sitten ole auringolle allerginen jotenkin kokonaan sen lisäksi, että sunnuntaina oli Stockan hulluilta päiviltä ostetulle after sunille hyvinkin käyttöä, kun ihan normaalit aurinkoallergian oireet iskivät iholle.

Enivei. Koska SJK:n mediatiimi niin kovasti kuviani kaipaa, niin tässäpä muutama, jos he joskus blogiin asti eksyvät niitä ihailemaan. (Noilla vesipullosäännöillä olenkin kovin tyytyväinen, etten enää ole heidän hovikuvaajansa.)

IMG_6690-1

IMG_6694-1

IMG_6712-1

IMG_6715-1

IMG_6717-1

IMG_6720-1

IMG_6741-1

IMG_6748-1

IMG_6752-1

IMG_6755-1

IMG_6763-1

IMG_6765-1

IMG_6772-1

IMG_6773-1

IMG_6775-1

IMG_6800-1

Itse kuvaaminenhan oli taas hyvin mukavaa.

Tässä saakin nyt sitten koko viikon harjoitella tuota veden juomista, kun kesäkelit jatkuu. Eilen kävin pihalla kauppareissun verran ja totesin, että äkkiä takaisin kotiin ja verhot kiinni ;D Oli edelleen lauantaista niin heikko olo, ettei kyllä yhtään huvittanut pihailma. Jännityksellä myös odotan millaista luksusta ilmastoitu auto on, koska sellaistahan minulla ei koskaan aiemmin ole ollut.

Nyt taidan lähteä töihin Kiitolinjan terminaalin kautta. Siellä odottaa Canonilta lainakamera, joka minun olisi pitänyt hakea jo perjantaina. Ei vaan voi kaikkea muistaa yhdellä kerralla..

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti