torstai 26. kesäkuuta 2014

Ei saa herättää

Heräsin tänään noin 3 kertaa. Ensin, kun söpöpää lähti töihin ja toisen kerran, kun näin typerää unta. Kolmannella kerralla rauhallista elämääni kahden peiton kanssa rikkoi kovaan ääneen kälättävä lehtikauppias. Olin juuri kuullut ne kaikki samat lainit jo juhannusaattona, jolloin mulle viimeksi kaupattiin samaa lehteä samojen kylkiäisten kanssa. Silloin jo vedin kilarit, koska juhannusaatto ja lehtikauppiaat.. Enivei. Tuo tämän päivän tyyppi oli yhtä sitkeä ja se jokaisen ein jälkeen keksi lisää miksi voisin nyt vaan ostaa, pilkotaan laskua, alotetaan vasta elokuussa.. Mietin jokaisen lauseen aikana asioita miksi en nyt hermostuisi ja pilaisi koko päivääni tällä ihanalla aloituksella. Lopulta mentiin jo sen meitsin hermokipurajan yli ja vaihdettiin kanavaa huumoripuolelle (=sarkasmi ja huumori, parhaat aseet ikinä..). Kun aloin jututtamaan myyjää, niin lopulta tajusi lopettaa. Harmi sinänsä, koska vasta sitten minä olin alkanut herätä ja olishan siinä nyt sitten voinut pari tuntia höpötellä, kunnes lähden keskiaikamarkkinoille kaverin kanssa.

Vihaan kovia ääniä aamuisin. Vihaan liiallista puhumista aamuisin. Haluan herätä ensin. Yleensä ensimmäisen teemukin jälkeen voidaan harkita kommunikointia toisen ihmisen kanssa. Ymmärrätte varmaan mitä tarkoitan?

Ajattelin teille nyt kuitenkin höpötellä ennen kuin lähden sinne keskiaikamaailmaan, kun muistin eilen illalla etten ole postannut taas hetkeen.

Niinä parina postaamattomana päivänä olen..

Untitled

..katsellut, kun söpöpää on pelannut kilpaa tankkipelissä.

Untitled

..lenkkeillyt jokivartta.

Untitled

..maannut sohvalla ja katsellut vankilasarjaa.

Untitled

..pukenut jopa jotkut muutkin vaatteet kylille kuin lenkkivaatteet.

Untitled

..juonut todella hyvää mochaccinoa Cafe Artissa ja miettinyt miksei Aurajoessa asu krokotiilejä, koska veden väri ainakin muistuttaa samaa kuin luontodokkareissa, joissa krokotiilit möyrii vedestä maalle.

Untitled

..tehnyt maailman parasta kinkkupiirakkaa jälleen kerran.

Mun piti eilen käydä kaupungilla ostamassa torilta vihanneksia ja Anttilasta piirakkavuuan ja jotain ruoka-aineita. Ostin ensin niitä vihanneksia, mutta ne paino niin paljon etten enää jaksanu Anttilaan vaan päätin pyöräillä takas tukikohtaan, kipata vihannekset keittiöön, ottaa auton ja lähteä Skanssiin seikkailemaan. Se olikin ihan hauskaa ja muistin jopa lopulta ostaa sen vuuankin sekä aineet, joilla piirakan saa siihen vuokaan taiottua.

Pois tullessa kirosin ihmisiä, joiden oli pakko tukkia tielle rannasta ja pieni pätkä Itäistä Rantakatua tuntu hurjan tuskaselta. Kerkesin siinä samalla kuitenkin ihailemaan Samppalinnaa jälleen kerran ja päätin, että lähden joku päivä kameran kanssa pyydystämään sitä vielä. Olisin mennyt tänään, mutta sitten tulikin treffikutsu markkinoille. Saa nähdä voinko tänään yhdistää molemmat samalla kertaa. Urheilupuiston sorsat vaatisi zoomiputken ja harkinnassa on otanko senkin mukaan tänään. Olisi tuolla ainakin aurinko pitkästä aikaa joten kuvausolosuhteet olisivat ihan ookoot.

Nyt pitää jotain syötävää ja sitten menoks!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti