tiistai 17. kesäkuuta 2014

Hammaspeikko

Jouduin eilen maanantain uhriksi. Aamulla maito olikin jo pilalla enkä voinut juoda kotona aamuteetä. Se yksinään oli jo aika paha tilanne. Siinä sitten päivän aikana oikeassa poskessani jomottanut hammaskipu paheni koko ajan..

Lopulta jouduin soittamaan päivystysajan ja sainkin sen tunnin päähän soitostani. Lähdin ajelemaan Seinäjoelle ja kun pääsin odotushuoneeseen toivoin tyyppien hakevan mut mielellään heti hoidettavaksi.

Aiemmin päivällä joku oli kirjottanut facessa, että voivoi kun pitää hammaslääkäriin ja mä olin "voisko päästä nyt heti jo kiitos".

Siinä odotellessa se kipu tuntui koko ajan pahemmalta ja mietinkin, etten olisi selvinnyt iltaa ja yötä kotona millään. Onneksi sain sen ajan heti.

Untitled

Yhden aikojen alussa paikatun hampaan hermo oli kai saanut vuosien varrella tarpeeksi ärsytystä osakseen ja päätti nyt sitten lopulta tulehtua. Ajattelinkin, että tuo kipu oli aika samanlaista kuin sillon, kun viisuri oli tulehtunut.

Ette tiedä millainen helpotus oli, kun ne tyypit alko pistellä puudutusta suuhun! Aaaaaaah mikä kipu?! 

Seuraavat 4 tuntia sainkin sitten olla rauhassa puudutukseni kanssa, mutta sitten, kun se katosi, niin iski päänsärky, joka vaati buranaa. Vei ilmeisesti samalla tuon hampaiden/ikenien kivun, joka oli yöllä palannut, koska olen kai nukkunut aika huonosti sen takia. Nytkin jomottaa, mutta eikö se siitä.

En millään voinut eilen ottaa siihen varsinaiseen hammaskipuun buranaa, mutta näin jälkikäteen kyllä maistuisi :D Oon typerä, kun aina kitkutan viimeseen asti ilman särkylääkettä..

Eniveis, kaapissa on nyt tervettä maitoa ja hammas on hoidettu, joten voisi alottaa viikon alusta.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti