maanantai 23. kesäkuuta 2014

Jolkottelu, lenkittely, tallustaminen..

Untitled

News flash: lenkkeilystä tulee hyvä olo.

Eilen tuomiokirkon suuntaan tallustaessa toinen jalka ei olisi yhtään halunnut kävellä, koska penikat, pohje, pakara ja mitä näitä nyt kaikkia peellä alkavia osia jalassa on.. Tänään olivat jo tyytyneet kohtaloonsa ja ainoastaan nilkka vähän puutui.

Untitled

Untitled
Hyötyhankintoja Wiklundilta..

Untitled

Mua vähän harmittaa, että joskus vuosia sitten kyllästyin lenkkeilyyn ja lopetin. Jaksoin hölkätä 10 kilometriä ja kun olin saavuttanut tavoitteen, lopetin.

Tavallaan tein juuri saman saliharrastukselleni. Saan lihakseni kasvamaan suhteellisen vaivattomasti, mutta en oikeastaan välitä itselläni hurjista muskeleista. En ihannoi sellaista vartalomallia oikeastaan yhtään naisella. Johtuu osittain ehkä siitä, että olin itse aikoinaan pelkkä rimpula. Laiha. Sen verran voin antaa periksi, että hauviksistani kyllä ihan tykkään.

Toki tykkään myös siitä, että on voimaa. Pohkeet ja reisipalat eivät väsy yhtään, kun käyn nyt jolkottelemassa tuolla. Jaksan punnertaa. Siihen se sitten kai jääkin.

Mietin tänään lenkillä, että minulla on varmaan jokin laimea viharakkaus-suhde salia kohtaan. Saatan jäädä koukkuun siellä hyppäämiseen, mutta aika usein on ollut fiilis, että onko pakko mennä. Sitten kun olen mennyt, niin olen miettinyt kuinka siistiä nostaa rautaa.

Jos en syksyllä enää jaksa hinkata saliohjelmaa viikosta toiseen, niin taidan etsiä jostain crossfittiä tai trainingia. Taiiiii sitten vaan hankin uudet Niket ja nautin ulkoilmasta.

Untitled

Huomenna mulla onkin lenkkitreffit! Joudun tapaamaan jonkun muunkin Turussa asuvan kuin tuon söpöläismiehen. Iiks!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti