lauantai 7. kesäkuuta 2014

Juhuuu

Oho, muistin tossa äsken peilin ohi kävellessäni, että mullahan on blogikin. Mitäs tänne kuuluu? Tai siis teille! Mä voin kertoo mitä mulle..

..vaikka ei kai tässä mitään ihmeellistä. Oon riuhtonu koko viikon semmosella tahdilla, että pää meinasi levitä eilen keskelle tietä, mutta eipä se auttanut kuin jatkaa suorittamista. Oon nyt vaan taas todennut, että mitä enemmän päiviä, kun en pääse töistä suoraan kotiin, sitä enemmän stressiä ja vitututusta ja kaikkea turhaa. Vasta torstain piti olla päivä, kun voin mennä vaan kotiin, mutta silloinkin muistaakseni piti käydä kaupassa ja jossain Kiitolinjan terminaalilla, puuh. Hyvä, että seuraavat pari viikkoa eivät ole yhtään sen helpommat, koska oma loma alkaa lähestyä ja pitää sekä töissä että vapaalla tehdä kaikenlaisia järjestelyitä. Koti pitää laittaa siihen kuntoon, että tämän voi jättää tänne 4 viikoksi ja lisäksi pitäisi pakata kamaa, mitä nyt saattaisi tarvia muualla kuukauden aikana. Tämä tosin jää kyllä juhannusviikolle sitten.

Eilen olin niin onnellinen, kun olin tässä vaiheessa:

Untitled

Eilen myös ratkesi toinenkin asia, jonka vuoksi olen niin onnellinen, että haluaisin vaan koko ajan ajaa autolla. Tiedättekö mikä seuraava kapistus on?

Untitled

Se on minun pösön raitisilmasuodatin. Se asui kaasupolkimen oikealla puolella jonkun luukun takana ja se näyttää pölymääränsä kera siltä, että sitä ei ole hetkeen vaihdettu. Tämä selittää monta asiaa. Ihan ekana sen, miksi minä meinasin tukehtua joka kerta viime kuussa, kun ilmastointi pölähti päälle.. Tuon kuvaaminenkin aiheutti hirveän yskäkohtauksen.

Minun hengitysvammojen lisäksi tuon vaihtamisen myötä ratkesi viimeisetkin puhallusongelmat. Se aiempi kylmyys sun muu korjattiin ulkolämpötila-anturilla, mutta sen jälkeenkin olen välillä ihmetellyt miksi kuskin puolelle puhaltaa todella heikosti lämmintä tai joskus ei oikeastaan puhalla yhtään mitään. Eilen sitten, kun vein autoni Nurmoon Ohoyn miehille, jotta täyttävät ilmastointini litkulla, niin miehetkin totesivat saman, että nyt ei vaan ihan kaikki ole tytön autossa ihan kohdillaan. He sitten neroina miettivät, että voisiko tuo raitisilmasuodatin olla tukossa ja minä googletin peugeotforumilta heille mistä siihen suodattimeen pääsee käsiksi. Ne sitten kiskoivat tuon irti sieltä ja todettiin välittömästi poiston jälkeen, että nyt muuten puhaltaa.

Seuraavaksi kiikutin auton johonkin toiseen huoltoon, josta sain suoraan varaosan ja vaihdon ilman, että itse olisi tarvinnut ryömiä mihinkään. Vähän kyllä kiinnosti, mutta ajattelin Ohoyn poikien ähkimisen perusteella olevan turhan ärsyttävää puuhaa varsinkin tällaiselle asiasta mitään tietämättömälle.

Uuden suodattimen asennuksen jälkeen joka kerta ajaessa minä vaan pidän toista kättä kokeilemassa vieläkö ne molemmat puhaltimet oikeasti suhuuttaa saman verran :D Ja kyllä ne vaan! :D Tämä on niin loistavaa! Tuosta perhanan rahasyöpöstä ei sittenkään ole mikään lämpöläppä rikki :) Saan säästää vieläkin 800 euroa johonkin tulevaisuuteen, kun se sitten joskus päättää napsahtaa poikki se akseli.

Ja nyt mun pitää mennä laittamaan mansikat vatiin ja lirauttaa Skyriä vähän päälle, enää tunti niin oon joogaamassa.. Ei yhtään kiire taas..

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti