tiistai 3. kesäkuuta 2014

Kehitystä vai ei

Saliselfiet on niin typeriä ja pakollisia. Jostain syystä sellainen tulee vähintäänkin joka toinen kerta otettua enkä kyllä tiedä miksi. Oman kehityksen näkemiseksi loppujen lopuksi, vaikka niitä kuvia päätyykin usein instaan (@maribeibe) tai tänne blogiin..

Noh, eilenpä taas yhden sellaisen nappasin, kun olokin oli vähemmän turvonnut kuin aiempina viikkoina. Ajattelin, että olisin jopa laihtunut, vaikken kyllä puntarillisesti ole.

photo

..mutta en minä nyt sitten tiedä, kun noita vertaa. Eilisestä kuvasta ei kyllä koivet erotu niin hyvin kuin huhtikuun kuvasta ja ainoa oikea ero kuvien välillä taitaa näkyä vain käsissä. Mutta onpa sekin jo jotain :)

Tänään ei tarvitse nostaa rautaa, mutta pilatesrullalla menen taas leikkimään. En kyllä haluaisi, koska se sattuu, mutta kai se on terveellistä..

8 kommenttia :

 1. Vaikea sanoa onko kehitystä... asento sen verran eri kuvissa.
  Kesäkuun kuvassa kasvot näyttää turvonneilta, verrattuna huhtikuun kuvaan. Käsistä ei voi oikein sanoa mitään, en ainakaan minä. Mielestäni suht samassa kunnossa molemmissa kuvissa.
  Mutta tsemppiä treeniin... ruokavalio vaan kuntoon ja kovaa treeniä, sillä tulee tuloksia. Mikäs sulla ns. ensisijainen tavoite tässä treenaamisessa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet kyllä ihan oikeassa. Pitää ensi kerralla muistaa asentaa itsensä edes vähän samaten :) Ja tuo naamaturpo kans. Mietin sitä, että kuinkahan nopeaa joku kreatiinin mättäminen näkyy turpoamisena naamassa, jos on näkyäkseen?

   Tavoitteita ei sinänsä ole kovin suuria, kunhan nyt vähän terveempi elämä ja että tulisi edes liikuttua, koska toimistotyö ja paljon autossa istumista ja vapaa-ajallakin tietokoneella. En haluaisi olla mikään lyllertävä terveysriski, jos puntarin lukuja kattelee.

   Poista
 2. Kreatiinihan ensisijaisesti "ajaa" nestettä lihaksiin. Joillekin on tullut kreatiinin käytöstä turvotusta muutenkin, mutta aika vähän itse tällaisia tapauksia tiedän. Kuulopuheiden mukaan tätä tapahtunut, jos kreatiinia ns. tankattu.
  Minkä verran ja minkä yhteydessä kreatiinia otat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää en sitten näistä kreatiineista paljon tiedä, mutta luin vaan palkkarin kyljestä, että aijjjjaaa tässähän sitä sitten vähän kai on. Eli tollanen sisältö:

   Proteiini 37 g
   - josta lisätty L-glutamiini 1000 mg
   - josta lisätty L-arginiini 400 mg
   - josta lisätty L-leusiini 400 mg
   - josta lisätty L-isoleusiini 400 mg
   - josta lisätty L-valiini 400 mg
   - josta kreatiinimonohydraatti 5 g
   - josta kreatiinisitraatti 500 mg
   - josta tauriini 500 mg

   ..ja siis 40 g kai suurin piirtein menee aina salin jälkeen.

   Poista
 3. Mun silmään näytät kyllä solakammalta tuossa ekassa kuvassa... :o toki voi olla vaan valaistuskin :DDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii en tiiä. Jospa tässä saisi paremmin näkyvää tulosta aikaiseksi vielä.

   Poista
 4. 4-5g kreatiinia varsin hyvä määrä palkkarin joukossa. Tosin jos yhtään epäilystä, että kreatiini kerää nestettä kehoon, niin suosittelen vaihtamaan ihan normi heraproteiiniin ja sitten erikseen ostaa glutamiinin ja kreatiinin (palkkariin siis heraproteiinia 30-37g, glutamiinia 5g ja kreatiinia 4-5g)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jees, niin ajattelinkin, että vaihan hetkeks johonkin muuhun palkkariin.

   Poista