sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

Onnea on olla lomalla

Oon tänään ollut jotenkin onnellinen. Luulen, että se on tarttunut muualta internetistä. Luin nimittäin aamulla Essin postauksen ja noin muuten olen yrittänyt löytää entistä minääni törmättyäni tarpeeksi monta kertaa Unelma itsestä -juttuihin. Tuulin instagramtili huokuu iloa, joka minulta on arjestani karannut vähitellen johonkin. Sitä on niin helppoa seurata aikataulujen viitoittamaa tietä ja keskittyä vain selviämään päivittäisistä töistä, viikottaisista salitouhuista ja kuukausittaisista laskuista.

Mutta kun se ei ole minun tyyliäni. Olen kai ennenkin sivunnut aikautaluaihetta blogissani, mutta joudun näemmä sivuamaan taas, koska en ole ottanut opikseni.

Tiedän, että minua syö aika paljon työmatkani, johon kulutan päivästäni yhteensä reilun tunnin. Minusta se on aika paljon. Kun vertaa siihen, että se voisi olla 10-20 minuuttia. Minusta olisi outoa, mutta kuitenkin ihanaa, jos voisin mennä töihin pyörällä. Kesäloma töistä on myös lomaa autolla ajamisesta. Usein loman jälkeen hieman jännittää, että osaanko enää edes ajaa, mutta noh.. sitä kai ei voi unohtaa.

Tänä vuonna hurjaa stressiä on tuonut elämääni uuden auton hankkiminen. Koska auto vain pitää olla, jotta voin kulkea töissä. Minusta se on tyhmää. Elannon hankkiminen riippuvaista kulkuvälineestä? En vieläkään tiedä mitä tekisin, jos jonain aamuna pösö päättää olla hienohelmaranskalainen eikä lähde käyntiin. Enkä halua edes ajatella paljonko hienostoranskis vie rahaa.. Verot ja vakuutukset, oh yeah!

Palaan takuulla työmatka-asiaan joskus vuoden sisällä, mutta sitä ennen ajattelin hoitaa kaikenlaiset muut asiat kuntoon ja oppia ennen kaikkea nauttimaan taas kaikesta siitä mitä on nyt! Nyt, tässä hetkessä. Sehän se on tärkeintä.

Varsinkin lomalla tuo taito on hyvin tärkeä. Tänään harjoitin sitä lähtemällä lenkille sateiseen Turkuun ja tulemalla takaisin alennusmyyntien kautta.

Untitled
Pistin trackerin pois päältä ennen kuin astelin Wiklundille sisään ja takaisin päälle, kun astelin Hansasta lopulta ulos ja lähdin kotia kohti. Koko reissulla taisi lopulta kestää reilu 2 tuntia, hups.. Enkä nyt mitenkään hurjia alelöytöjä lähtenyt tekemään vaan ennemminkin asioita, jotka tekivät entistäkin onnellisemmiksi. Ensinnäkin Sophie Kinsellan uusin tyttöhömppäkirja ja kirjanlukuherkutteluhetkiin Punnitse ja säästän suklaapäällysteisiä inkiväärejä. Voi luoja mä oon niihin koukussa.Loma Turussa on kyllä ihmisen parasta aikaa, koska täällä voi aina mennä lenkille johonkin ihan uusiin maisemiin. Täällä voi myös käydä kaupoissa, joita Seinäjoella ei edelleenkään ole ja täällä on joka nurkalla ruokapaikkoja, joista voi hakea syömistä, jos ei jaksa itse tehdä.

Tänään aion vielä uppoutua Kinsellaan joskus, kun tankkipelivelvollisuudet on suoritettu ja Supernaturalit katseltu. Huomiselle ei ole vielä mitään suunnitelmia. Parasta ♥

Ps. jos sinusta tuntuu, että teet elämässäsi jotain vasten tahtoasi, niin lopeta sen asian tekeminen. Se ei silloin ole oikein. Tunne se vapaus, kun päästät itsesi irti...!

2 kommenttia :

 1. Toi viimeinen ps. kohta on ihan täyttä totta! Liian moni tekee asioita oman onnellisuuden ulkopuolella. Vaikka omia rajoja on hyvä välillä koetella, niin elämästä täytyy nauttia.

  Ihana kuulla, et mun postaus sai hyvälle fiilikselle! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli loistava postaus! :) Ihan hyvä välillä muistaa muita ja itseä onnellisuusasioista :)

   Poista