torstai 12. kesäkuuta 2014

Prrrr

Nuon vaan se meni keskiviikkokin ohi. Oli pakko saada töihin evääks mun uutta herkkua, johon oon ihan koukussa. Vaniljaskyr + marjoja.

Untitled

Salilla törmäsin Marianneen ja nakitin sen tietty ottamaan kuvia mun uusista hiuksista treenaamassa.

Untitled

Eilen oli ojentajat työn alla enkä vieläkään ole oppinut tykkäämään ranskalaisista punnerruksista. Liian vaikeaa. Onneksi kuitenkin vähitellen olen saanut tuntumaa ojentajiin joten ehkä ne kehittyy ja joskus vielä osaan punnertaa.

Olen instagramissa ja blogimaailmassa joutunut Unelma itsestä -jutun uhriksi ja olen koko eilisen miettinyt unelmia ja onnellisia hetkiä. Yhden hetken sainkin kiinni lopulta. Ajoin autolla, aurinko paistoi ja radiosta tuli hyvä biisi. Ei siihen muuta tarvita.

Tuon ihanan rauhan sitten rikkoikin illalla säätö tietokoneen kanssa. Meinasi iskeä tankkipelissä vähän ongelmaa ja jouduin lopulta asentamaan uusiksi koko kakan. Ja sitten oikeasti se ongelma olikin modeissa eikä mun koneessa. Tänään pitää sitten jatkaa säätämistä.

Seuraavaksi sitten töihin jatkamaan onnellisuusharjoituksia.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti