perjantai 11. heinäkuuta 2014

Bloggerparty

Eilen on ehtinyt pyörimään päässä kaikenlaisia ajatuksia. Aamusta myöhäiseen iltapäivään asti piti ensin käydä kamppailua fyysisen hyvinvoinnin puolesta ja myöhemmin tuli pohdittua bloggaajakäyttäytymistä verraten sitä ihan normaaliin ihmiskäyttäymiseen. Sinänsä turha pohdiskelu, mutta noh, tulipahan tehtyä..

Liikaa ufoshotteja. En suosittele.

Keskiviikko huipentui bloggaajien tapaamiseen vuosien jälkeen ja pitkästä aikaa tuli käytyä jossain blogitapahtumassa. Sinänsä erikoinen ajatus edes järjestää bloggerparty baarissa keskellä viikkoa, mutta mikäs siinä, lomalla kun ollaan..

Löysin Jennan ja Riikan jokirannasta ennen Showroomille valumista. Heillä oli siellä mukana ystävä, jonka nimeä en muuten enää muista :D Sori! En kyllä ole varma kuulinko sitä edes missään vaiheessa..

IMG_7959-1

IMG_7961-1

IMG_7969-1

IMG_7974-1

Aina on hyvä sää ottaa asukuvia! Kynsilakka toimi hyvin mun hiusten latvojen värityksen kanssa ja H&M:ltä vuosia sitten hankittu mekko oli myös hyvä valinta, vaikka aluksi hieman kuuma ehkä olikin. Kaulakorun kävin nappaamassa päivällä Glitteristä.

Itse tapahtumaanhan oli kutsuttu tietyt bloggaajat ja me muut oltiin vaan niiden kutsuttujen frendejä/randombloggaajia/jotain. Jos en olisi mennyt Jennan ja Riikan mukana sinne tai tuntenut ylipäätään ketään koko baarista, niin olisin todennäköisesti saanut istua jossain pimeässä nurkassa ihan yksin karpalolonkeroitteni kanssa pelaten puhelimella Clash of Clansia.

Ainakin sellainen olo minulle tuli, koska ei mitään hajua ketkä muut siellä baarissa henganneista olivat bloggaajia. Pienet goodiebagit heiluivat osalla käsivarressa, mutta kutsuttujen bloggaajien osasto oli luonnollisesti eristetty muusta kansasta ja se muu kansa taas ei koskaan lähestynyt meitä millään tavalla. En minä sitä tiedä olisiko pitänyt, mutta olishan se nyt tavallaan ollut ihan mukavaa tutustua muihinkin samaa harrastaviin henkilöihin eikä vaan nyhjöttää omalla mukavuusalueellaan jutellen vierustoverin kanssa kirjanpidon ja tilintarkastamisen tarkkuusvaatimuksista.

Toisaalta tapahtumasta sai sen kuvan omalta osaltaan, että usein bloggaajille on kai ihan fine olla häiriintymättä ihmisistä. Tilitin tästä keskellä yötä eräällekin facebookissa, vaikka toisaalta en ole yhtään varma onko bloggaajat kuitenkaan sen enempää kuppikuntaisia tapauksia kuin muutkaan. Eivät välttämättä. Minkään järjestetyn tapahtuman ei kuitenkaan minusta saisi ruokkia tuota piirrettä yhtään enempää. Jos halutaan bloggaajatapahtuma, niin sen pitäisi olla vielä avoimempi. Kuten blogiristeily aikoinaan oli. Ja kaikki ne tamperelaisten järkkäämät puistomiitit.

Silloin aikoinaan suuri ongelma taisi olla yhteisöllisyyden puute ja se jokin forum, jonka kautta kaikki tavottaisi ja jokin tapahtuma voitaisiin järjestää. Nykyään yhteisöllisyyttä on saatu luotua eri blogiportaalien kautta ja sitä kautta myös tapahtumia järjestetään (ainakin jonkun verran?). Olisi hauskaa tietää kuinka kova työ blogimiitin järjestämisessä on, koska itseä ainakin alkoi kiinnostaa moisen järjestäminen Seinäjoella.

Joka tapauksessa oli meillä kuitenkin ihan hauska ilta!

IMG_7988-1

IMG_8007-1
IMG_8040-1

IMG_8044-1

IMG_8062-1

IMG_8075-1
Helli Pippanenkin se siellä vasemmalla.. Ja onks toi yks Reetta vai Riikka? :D

..niin hauskaa, että tosiaan eilinen päivä oli aika kaamea. Onneksi söpöpää kävi kaupasta hakemassa ruokaa ja maailma pelastui taas. Nyt pitäisi pukea vaatteet päälle ja lähteä hakemaan Kupittaalta LivBoxia ja jotain toista suurikokoista kirjettä. En yhtään tiedä mikä se toinen voi olla.

6 kommenttia :

 1. Hauska postaus! Meidän kaverin nimi oli Riina, taisi siinä hässäkässä unohtua esitellä :D Ja toi taidan olla minä tuossa viimeisessä kuvassa sormet pystyssä.. :D Oli kyllä kiva nähdä piiiitkästä aikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, joo :D Pitää joskus syksymmällä sitte taas reffailla, kun tuun kaupunkiin :)

   Poista
 2. Oii, vähänkö sä sait tosta illasta kivoja kuvia! :))
  Toi on muuten Riikka, tunnista töyhdöstä, heh! :D

  http://lifeisbeautifuland.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nojoo, ihme kyllä, kun en oo viime aikoina mitenkään liikaa valokuvausta harrastanu edes :) Sä taisit olla jo lähteny tossa vaiheessa iltaa :P

   Poista