sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

Heinäkuun LivBox

Pitäisi ilmeisesti muistaa joskus vastata kommentteihinkin, mutta sitä ennen taidan kuitenkin kirjailla uuden postauksen vielä tässä odotellessa, kun poijjat pelaa yhen matsin Go4Wotia ilman mua. Ne ei kuulemma voita ilman mua joten saa nähdä tuleeko jatkomatsia tuon jälkeen enää ;) Ja kommentteihin vastailusta, että itseä ärsyttää eniten tiettyjen tyyppien tavat blogimaailmassa jättää vastaamatta.

Sitten varsinaiseen aiheeseen! Kävin perjantaina hakemassa postista heinäkuun LivBoxin ja tällä kertaa jopa kuvasin parit jutut, kun viime kuukauden boxin kohdalta se jäi kokonaan tekemättä. Edellinen boxi ei innostanut oikeastaan yhtään. Paljon kaikkia rasvoja ja kaikista kivoin juttu oli huulikiilto, jota en ole vieläkään muistanut testata.

Tämän kuun boxista käyttöön asti pääsee jossain vaiheessa shampoo, letityssuihke, after sun, huulirasva (jos muistan koskaan) ja kynsilakka ainakin. Jokunen näytekin oli mukana, mutta jäävät todennäköisesti pölyttymään johonkin, koska oon vaan tosi huono käyttämään moisia. Argan oil -hoitoaineet kyllä kiinnostavat, mutta satuin tuossa hetki sitten löytämään Kicksistä yhden niin loistavan aineen, että sinänsä Richin näyte saattaapi unohtua.

IMG_8084-1

IMG_8089-1

IMG_8092-1

IMG_8093-1

IMG_8100-1

Luulen, että toi letityssuihke oli mielenkiintoisin näistä. Mun hiukset on pörrössä ihan luonnostaan, mutta ei noiden aineiden käyttäminen silti haittaa. Mitä pörrömpi, sen parempi! After sunille on mun elämässä käyttöä pakon edestä, koska ihoni ei kestä aurinkoa enää ollenkaan. 5-15 min ulkona ilman aurinkorasvaa aiheuttaa mahtavat raavintasessiot iltaisin ainakin käsivarsien osalta. Ärsyttävää. Siinäkin on yksi syy miksi tämä verhot kiinni tankkipeli tulilla säällä kuin säällä on ihan ok. Ja minä en edes ole ollut allerginen auringolle koko elämääni vaan vasta noin 5 vuotta.

Oletteko muuten jo kuulleet, että punatukkasten geeni meinaa kadota kokonaan? Onks teillä punapigmenttiä?

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti