tiistai 1. heinäkuuta 2014

Kesälomaretki

Nojoo. Tänään olinkin ihan true kesälomaretkellä!

Mies linkkaili eilen yhtäkkiä kesken tankkipelimatsin kuvan jostain Ikean toimistotuolista, jota nyt ei hirveästi hinnalla oltu pilattu ja olin "woooooooow ehotaksä oikeesti, että lähetään käymään Ikeassa?!".. Kuinka usein joku mies vapaaehtoisesti lähtee Ikeaan? Vieläpä itse ensin ehdottaa sitä?

Noh, tänäänhän meillä ei ollut kuin aikaa joten laitettiin pösö käyntiin ja lähdettiin Raisioon.

Untitled

Ikea oli justiin niin iso kuin olin kuvitellutkin. Niin, tämähän oli eka kerta ikinä, kun kävin Ikeassa. Ei tehty edes paljon heräteostoksia. Tai no ehkä yhden tuolin verran. Ostettiin siis tyyny, tyynyliina ja 2 toimistotuolia. Omani Seinäjoella on nimittäin mennyt hajalle kevään aikana (se repesi liitoksistaan, olisi varmaan jo silloin pitänyt tajuta laihduttaa ihan oikeasti ;D) joten ostin itselleni oman tuolin ja mies itselleen oman. Ainiin ja tuo daimpussi! Ihan paras löytö.

Jatketiin Ikeasta matkaa Myllyyn. Ei sinänsä pitänyt mitään ostaa, mutta loppujen lopuksi mies joutui odottelemaan mun shoppailukierroksia kauemman kuin koskaan. Myllyn Ginassa oli urheilukamppeita toisin kuin keskustassa jostain syystä nykyään ja muutenkin osa kaupoista oli paljon isompia. Tai sitten musta vaan tuntu siltä. Changesta tein hyviä löytöjä puoleen hintaan pitkästä aikaa kuten myös Stadiumista.

Untitled

Kotona olikin sitten tuolinkokoamiskekkerit samantien ja tässä sitä nyt sitten istuskellaan. Hyvältä tuntuu.

Untitled

Onks muut tehny löytöjä alennusmyynneistä?

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti