maanantai 28. heinäkuuta 2014

Kohokohdat

Lähdin tänään töihin niin ajatuksissani, että unohdin meikata. Ilman laseja olen monesti lähtenyt rappukäytävään, mutta palannut heti takaisin huomattuani, että jotain puuttuu. Tää ripsarijuttu olikin aivan uusi. Onneksi jossain päin maailmaa aukeaa kaupat seiskalta ja pääsin pikkukylän S-Marketista hakemaan alennuskorista Lumenea.

IMG_9497-1

Päivällä tuli kauan odotettu sade. Mitä nyt salamoi ja jyrisi siinä samalla. Sen verran, että meni sähköt yli puoleksi tunniksi ja mietin olisiko kotiinlähdön aika, kun töitäkään ei voi tehdä.

IMG_9500-1

Lopuksi olin niin urhea, että painelin töistä suoraan salille. En mä mitään siellä tehnyt, mutta tulipahan käytyä.. Pyöräilin puoli tuntia, kävin koittamassa miltä tuntuu kyykyt ja vähän etureisiä rääkkäsin. Varovainen alku.

Mites siellä tuo saliharrastus? Poltteleeko syksyksi vai ootko taukoa pitänytkään?

2 kommenttia :

  1. Mulle sali on kyl yhtä tuskaa. Aina joskus oon yrittänyt alottaa, mut eihän siitä mitään tuu :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehe :) En mäkään siellä oikeen osaa käydä ellei ole saliohjelmaa joltain toiselta ihmiseltä. Enkä oo vieläkään varma onko sali edes se kaikista oikein juttu mulle, mutta kyllä mä sitä vähän ehkä kaipaan. Pitäis kai löytää joku sopiva tasapaino :)

      Poista