keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

Nettipelaajan iltapäivä

Kauhea nälkä, mutta kotiin päästyäni oli pakko hetkeksi mennä sohvalle rötköttelemään ja lukemaan päivän someantia. Lopulta päädyin twitterissä erään naisen tweettiin, jossa mietiskeltiin nettipelaamisen lisääntymisen näkyvän kansanterveydessä ja sitä kautta kansantaloudessa. Napsautin iphonen näytön pimeäksi ja päätin lähteä tekemään sitä ruokaa.

Oikeasti? Ihan kuin nettipelaaminen nyt olisi se tämänkin kansan syöpä, minkä takia ihmiset eivät enää pidä itsestään huolta. Oikeastaan tuntuu kyllä siltä viime vuoden blogistanian perusteella, että ihmiset ovat heränneet ja alkaneet tekemään itselleen jotain. Olivat sitten kotiäitejä, nettipelaajia tai mitä vaan.

Itse pelaan ja liikun, oh my god, olenko yksisarvinen?

Ja koko twitterkeskustelu lähti siitä kuinka erään futisherran mielestä on ihan suolesta, että YLE näyttää tv:ssä Assemblyn CS-finaalin, mutta ei Veikkausliigaa. Nettipelaamisen suosiminen tv:ssä lisää sohvalle jämähtämistä, kun taas futiksen katselu tv:stä ei?

Sitä en kiellä etteikö olisi ihan hienoa, jos suomalainen tv näyttäisi myös sitä Veikkausliigaa ja Superpesistä. Pelaajana on vaan hieman vaikeaa ymmärtää sitä suunnatonta ragen määrää, mikä nettipelaajiin kohdistuu ihmisten mielissä. Itselläni on ollut pari hyvinkin hauskaa sunnuntaita Go4Wotin parissa ja rahapalkinnot maistuu tietysti aina.

Pitää myös muistaa vuoden takainen kokeiluni ilman pelaamista ja mitä tapahtui? Katselin tv-sarjoja netistä sen ajan, minkä ennen käytin pelaamiseen. Niin ja ehkä välillä myös futiksen kuvaamiseen. Siellä se SJK nyt keikkuu jossain sarjan kärkipäässä kuulemma. Ajattelin mennä kuvaamaan joku ilta heti, kun jätkillä on taas peli kotona. Sitä ennen olen lämmitellyt kuvaustaitojani rikkaruohojen keskellä.

IMG_8338-1

IMG_8342-1

IMG_8345-1

IMG_8354-1

Seinäjoelle paluuni on aiheuttanut ns. päänvaivaa. Huomasin sunnuntaina, etten omista yhtään hoitoainetta, koska jätin yhen putelin Turkuun. Maanantaina huomasin, etten omista hiusharjaa, koska sekin on Turussa. Eilen kävin ostamassa hoitoainetta ja vasta tänään sen harjan. Hoitoaineen kanssa kävi tuuri, kun valtavan iso purkki Goldwelliä oli alennuksessa (16, 50 €) Torikeskuksen parturiliikkeessä.

IMG_8361-1

Ja hyvääkin tuo litku oli. En ole tänä aamuna niin hirveästi edes kaivannut sitä hiusharjaa, kun latvat ovat muutenkin aika selkeät hoitoaineen jäljiltä.

Ruokaaruokaaruokaa!

IMG_8369-1

IMG_8372-1

Kohta se on valmista joten ei muuta kuin syömispuuhin!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti