maanantai 21. heinäkuuta 2014

Paluu arkeen

Hitto miltä se aina tuntuu se viimeinen ilta ennen seuraavan aamun aikaista herätystä ja paluuta työmaalle ihmisten pariin, joita ei ole nähnyt kuukauteen. Niin ja se itse paluu sitten aamulla. Tällä kertaa vielä tämä ns. paluu omaan elämääni, kun kämppäkin aiheuttaa ihmetystä vähän väliä. Säikähdän joka kerta keittiöön mennessä kuka siellä oikeen on siivonnut ja ihastelen betonikylää nenä ikkunaan nojaten.

Ajattelinkin listata loman jälkeisen ensimmäisen maanantain havainnot elämästäni.

TYÖELÄMÄ: En ollut unohtanut salasanaa. Selvitin sähköpostini suhteellisen nopeaa. Monikaan asia ei ole muuttunut. Tuskin mikään.


PUKEUTUMINEN: Eiks terveyssandaalit ole muotia.


RUOKA: Tonnikalamömsmöms aamulla, kanasalaattia päivällä ja kotona jotain lihaaaaaaaa. Hassua syödä taas säännöllisesti.

Untitled

SEINÄJOKI: Paikallaan on. Betonia. Kuuma.


TYÖPÄIVÄN JÄLKEISET HARRASTUKSET: Kävin postissa ja kaupassa ennätysvauhtia ja olin kotona aikasemmin kuin yleensä koskaan töiden jälkeen. Huomenna taidan mennä salille, että on edes jotain tekemistä.

ASUNTO: Tykkään. Siivota pitäisi tietysti kuten aina ja ikuisesti. Turun kamat on osittain vielä autossa ja osittain keskellä eteistä.


LOPPUILLAN HARRASTUKSET: World of Tanks with tweeek, tuttua ja turvallista ♥


Emminä tiiä, tätä tää nyt sitte on. Tulis jo syksy ;D 

2 kommenttia :

  1. Heh arvasin siis oikein et sun peli oli tää World of Tanks :D En ookkaa ikin koittanu tätä vaikka oonki paljon tästä kuullu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyl :D Kyl tuo ihan kokeilemisen arvonen peli on :) Vähä kankeita ne tankit ehkä aluks, mutta kyllä se siitä sitten, kun pääsee peliin sisälle ja ymmärtää miehistön kouluttamisesta jotain jne :)

      Poista