torstai 17. heinäkuuta 2014

Ristiretki Raisioon

IMG_8286-1

Oon pari päivää sitten jo haaveillut hieman Questbareista, joihin törmäsin juhannuksen alla Kupittaan Cittarissa. Mieletön valikoima, mieletön hinta. Jäi hyllyyn silloin, mutta nyt yhtäkkiä tuli mieleen, että voisi hurjasta hinnasta huolimatta hakea pari pötkylää testimaistiin, jotta sitten talvella osaa tilata netistä isomman satsin varmasti hyvää eikä tarvi arvuutella.

En enää muista mitä tehtiin eilen, mutta ei ilmeisesti mitään sellaista, että olisi jaksanut lähteä ristiretkelle Questbarien perässä. Tänään kuitenkin tarve oli niin pakottava, että jonkinlaisen heräämisen jälkeen istuin perseelleni miettimään Mylly vai Kupittaa.

Mylly: en koskaan ole vielä törmännyt niin mahtavaan kauppakeskusviritelmään. Ihan valehtelematta paras, jossa oon käynyt. Siellä viihtyy. Miesraukka joutui edelliskerralla odottelemaan monta tuntia, kun minä silmät kiiluen juoksin kaupasta toiseen alennusten perässä. En voinut tietää, että siellä saan aikani todella kulumaan. Jätin myös sillä kerralla Ginaan yhden takin, joka jäi mietityttämään ja ajattelin, että ehkä palaan joku kerta lomallani sinne vielä. Myllyn Ginassa oli myös paljon parempi urheiluvaatevalikoima kuin keskustassa esimerkiksi.

Kupittaa: siellä niitä Questbareja varmasti on, Myllyn Prismassa ei välttämättä.

IMG_8299-1

Kuten ei ollutkaan. Kävin ensin viettämässä pari tuntia Myllyssä pyörien ympäriinsä. Ihan hyviä alelöytöjäkin tein.

IMG_8315-1

IMG_8301-1

IMG_8328-1

Iltasella tehtiin vielä piirakkaa ja tässä sitä on mussutettu menemään samalla, kun pelaillaan.. Yritän olla muistamatta, että loma loppuu ihan just. Se on aivan liian surullista. Tosin eniten surullista on se, että joudun lähteä Turusta Seinäjoelle. En halluuuuuuu!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti