lauantai 5. heinäkuuta 2014

Unelmia ja rauhaa

Eilen oli päivä, jolloin tanssahtelin Skanssin parkkihallissa, koska olin vain niin iloinen. Tänään hyvä, kun edes sängystä pääsin ylös. Toisaalta se eilinen elämänilo iski vasta aamuteen juomisen jälkeen joten ehkä koitan tänään samaa.

Eilinen oli hyvä muistutus elämänasenteesta ja positiivisuudesta, joka minun itseni pitäisi muistaa vuoden jokaisena päivänä. Mutta samperi vieköön, niin se vaan unohtuu vähän väliä! Alkuvuosi ja kevät oli sellaistakin paskaa, ettei hurjan usein arkisen aherruksen keskellä ole tainnut hymyillyttää. Ja siksisiissillänäetnimittäin syksyllä otan niskasta kiinni unelmaa itsestäni ja katson mitä kaikkea Tuulin kanssa saa aikaiseksi. Pois alta risut ja männyn kävyt, Mari tuloo!

Unelma Itsestä -valmennukseen mukaan lähteminen olikin jo itsessään yhden unelman toteuttamista. Muita unelmia, joita olen toteuttanut lähinnä eilen; ostin uudet lenkkarit ja kävin kuvaamassa Urheilupuiston sorsia. Viikko sitten toteutin myös unelmia, kun kävin kaverin kanssa keskiaikamarkkinoilla. Pitihän ne nähdä.

IMG_7544-1

IMG_7552-1

IMG_7555-1

IMG_7556-1

IMG_7562-1

IMG_7564-1

IMG_7572-1

Keskiaikamarkkinoiden jälkeen olen puuhaillut sitä samaa kuin aiemminkin; kulkenut kaupoissa, katsellut tv:tä, pelannut..

Yksi ajatus löytyi tuossa alkuviikosta liittyen liikuntaan. Minä kaipasin salitreenin jälkeistä jomotusta lihaksissa. Ehkäpä salielämäni ei ollutkaan vielä aivan toivottomassa tilassa! Noin muuten tuli maattua aika hyvin puoli viikkoa ja vasta torstaina iskin lenkkarit jalkaan. Kävelin kaupungille ja siellä tulikin kulutettua aikaa varmaan 3 tuntia, kun etsin uimapukua.. Jalkani olivat ihan rikki, kun pääsin takaisin kotia kohti, josta taas päättelin, että nyt taitaa olla oikeasti uusien kenkien aika.

Smoothie Twisteristä inspiroituneena (hanska linkkas ja höpötti!) halusin eilen lähteä käymään Skanssissa, koska Cittari ja smoothielaite puoleen hintaan. Samalla tietysti käytiin raidaamassa urheiluliikkeet ja niinpä tuli sitten ostettua alesta uudet värikkäät Niket, joita illemmalla kävin testailemassa Urheilupuistossa. Penikat ei väsyneet ollenkaan kuten aiemmin viime viikolla ja muutenkin askel tuntui hyvältä.

IMG_7583-1

IMG_7597-1

IMG_7606-1

IMG_7609-1

Sorsien kuvaaminen kesäillan lämmössä vihreässä ympäristössä oli uskomattoman rauhoittavaa ja rentouttavaa. Suosittelisin kokeilemaan, jos vaan kalustoa riittää ja yhtään mielenkiintoa luontokuvaamiseen..

IMG_7644-1

IMG_7683-1

IMG_7734-1

IMG_7770-1

IMG_7785-1

IMG_7787-1

IMG_7800-1

IMG_7806-1

Seuraavaksi ohjelmassa olisi aamupala ja sitten pitää ottaa suunta kohti keskustaa. Kauhea nälkä, kun mietittiin justiin olisiko Turussa Pikku-Torrea parempaa hampurilaispaikkaa, mutta eipä taida olla.

4 kommenttia :

 1. Tsemppiä unelmien saavuttamiseen. Täälä menossa samanmoinen operaatio :)

  VastaaPoista
 2. Martinkadulla sijaitsevan Sloppy Joe West Coast Grillin hampurilaiset ovat ehdottomasti testaamisen arvoisia (www.sloppy.fi/)!

  Samoin Rantakertussa (www.rantakerttu.fi/ruokalista/) Läntisellä Rantakadulla on oikein hyviä hampurilaisia, harmi vaan kun nyt kesällä listalla ei ole Putte-possun nimi­päi­vä­pu­ri­laista ollenkaan. Kesälistan chilihamppari oli kyllä myös ihan okei mutta ei vedä vertoja Putte-possulle. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu tuo tuli vastaan myös googlettamalla ja pitää joskus muistaa testata :) Sloppy Joe siis.

   Poista