perjantai 25. heinäkuuta 2014

Vauhtiajoja monenlaisia

Seinäjoella keskustassa asumisen ihanuuksia näin kesäsin on mm. saada vähintään kolmet festarit omalle takapihalle. Tällä kertaa vuorossa on Vauhtiajot ja oon tässä nyt kuunnellu Anna Abreuta jo jonkun aikaa. Sen mitä kuulokkeiden läpi kuuluu. Eilen kuuntelin yhentoista maissa Apulantaa, kun yritin nukahtaa ja mietin kumpi tulee ensin nukkumatti vai Cheek heittämään keikkaa. Cheek aloitti puoli yhdeltä, en tiedä, kai mä sit olin nukahtanut joskus.. Aamu alkoi ottamalla kantaa facen keskusteluun siitä kenen ristuksen idea oli alottaa festarit jo torstaina, kun ihmisten pitäisi nukkua. Voisko arki-iltana olla hiljaisuus kaupungissa kello 22 ihan niin kuin meillä tavallisilla kuolevaisilla näissä kerrostaloissa tuppaa olemaan?

Sen sijaan tänään on ollut ihan loistava perjantaifiilis ja kivaa, kun on festarit naapurissa. Kuuluu artistit tänne ja voi pelata samalla. Joku kommentoi instassa, että pöh ulos äkkiä, mutta jotenkin, kun töissä hikoilee nesteitä pihalle pitkin päivää niin tuntuu vaan riittävän. Lisäksi ihollani on edelleen ongelma auringon kanssa. Tiedän, että Suomessa nämä helteet on vain kerran vuodessa ja sitten puoli vuotta voi taas hytistä peittojen alla jäätyneenä, mutta ei se haittaa. Olen tänä kesänä jo 2 kertaa uinut meressä ja se on enemmän kuin moniin vuosiin.

IMG_9350-1

IMG_9359-1

Eka viikko töissä meni sitten vaan. Nyt on niin kuin ei lomalla olisi ollutkaan. En sitten lopulta mennyt salille vielä ollenkaan vaan olen viettänyt sopivan rauhallisia iltoja tehden ruokaa ihan ajatuksella. Tänään hieman meinasi mietityttää, mutta lopulta päädyin paistamaan kananmunia ja kesäkurpitsaa sekä ihan kylmänä napostelin yhden nauriin. Nauriit ovat kyllä ihan mahdottoman hyviä. En vaan syö niitä koskaan. Lapsena söin. Pitääpä taas opetella.

IMG_9378-1

IMG_9379-1

IMG_9402-1

Postauksen kuvat on otettu Canon Powershot G16 -kompaktikameralla. Aika hyvän olosta jälkeä tekee vai mitä? Hyvin varteenotettava vaihtoehto, jos harkitsee ns. blogikameran ostamista. Kerron kamerasta lisää sitten, kun olen sitä useamman päivän testaillut. Jee, lempiaiheeni, valokuvaus!

2 kommenttia :

  1. Mäkin kärsin joka hlvtin kerta noista Vauhtiajoista ja Tangoista! Ärsyttää. Viime yönäkin kaivelin joskus yhden jälkeen korvatulpat jostain, kun en jaksanut kuunnella Cheekkiä :DD Aargghh!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eihän noi Vauhtiajot oo ennen edes alkanu vielä torstaina? Mut sun pitää herätä joskus myös lauantaisin töihin joten se perjantaikin on ihan riittävästi.. Tangoista nyt puhumattakaan. Onneks ite olin muualla taas, kun ne bileet oli.

      Poista