sunnuntai 27. heinäkuuta 2014

Viikonlopun retkeilyt

Tulipa oltua ekan kerran yli kuukauteen Seinäjoella viikonloppu. Perjantaina löntystelin lomaltani opituin tavoin ufoshottikaupan kautta, mutta vähiin on jäänyt lentävänä lautasena oleminen, kun on ollut niin pirun kuuma. Ufot ei lennä helteellä.

Lauantaina heti aamusta tuntui ihan urheilusuoritukselta etsiä joku hyvä kyläasu vaatevarastosta ja sitten saikin painella suoraan suihkuun. Suihkun jälkeen mahdoin hiota uudestaan, kun sivelin aurinkorasvalla koko kropan läpi. Ohjelmassa oli nimittäin kesän eka terassiretki ja auringossa istumista. Aika hyvin ihoni jopa selvisi siitä.

Meillä oli Wilsonin terassilla nörttien kesken tapaaminen. Aseveljien Seinäjoen osasto sekä muutama vieraspaikkakuntalainen. Lähtiessäni asenne nörttikansaa kohtaan oli edellisen illan tapahtumien jälkeen hieman raivoisa, mutta elämäni pelasti Aseveljien Seinäjoen osaston toinen naisjäsen! Nainen metallinukkepuolelta (MWO), ooooh!

Raivokkuuteni johtui siitä, että perjantaina vain lopulta meni hermot sellaiseen aivottomaan huuteluun. En saa pelata rauhassa perjantaisin ilmeisesti enää ollenkaan. Gallupin perusteella metallinukkenainen saa ihan samaa kohtelua osakseen ja on aivan yhtä kyllästynyt.

Nainen intternetissä. Ristus.

Seinäjoen torilla kukkaistutuksia. Ristus.

IMG_9407-1

IMG_9411-1

IMG_9413-1

Miitistä käpsyttelin toiselle puolen kaupunkia tapaamaan hanskaa.

IMG_9425-1

IMG_9461-1

IMG_9462-1

IMG_9466-1

IMG_9474-1
Toppi H&M - shortsit Gina Tricot - laukku H&M - läpsyt H&M

Käytiin sitten tavoistamme poiketen Piikissä syömässä. Oli hauskaa! Siellon aika hyvä salaattipöytä ja pitsat nyt tietysti. Vien ehdottomasti söpöpään syömään tuonne ensi kerran, kun on täällä päin.

Tänään oon hikoillu vuorotellen tietokoneella ja sohvalla eikä loppua näy. Tuulee sentään ihanasti tuosta ikkunasta takaa :)

Postauksen kuvat taas lainakameralla (Canon Powershot G16).

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti