torstai 7. elokuuta 2014

Jarrusatulan pulttihan se siellä

Oonkohan alkanu taas juoda kahvia liikaa päivisin, kun tähän aikaan illasta ei enää meinaa morsetus toimia aivosoluissa? Eilen oli ihan järkytön pääjumi ja kokeilinkin sitten nukkua hieman enemmän yöllä. Tänään ei enää niin paha tilanne, mutta väsy silti. Rankka viikko toki ollut, kun ollut taas kaikenlaista ohjelmaa aina töiden jälkeen eikä loppua näy.

Tänään vein autoni Seinäjoen parhaalle autokorjaamopajalle ja viihdytin itseäni kuvaamalla. Jo keväällä katselin siellä kaikkia työkaluja kuinka loistavia taidekuvia olisi saanut, kun vain olisi ollut kamera mukana. Se hylky katsastusmieheltä ja vikojen korjaus vaan tuli niin yllättäen, ettei sattunut olemaan kameraa joukossa silloin.

Pakoputkihuolto ei varmaan edes tarvisi mitään ylimääräistä mainostusta, kun tänäänkin pihassa oli sellainen ruuhka, että joutui parkkeerata auton kadulle siksi aikaa, kun tallissa vielä viimeisteltiin edellisiä asiakkaita. Tai siis niiden autoa.

Lopulta saatiin meitsinkin auto ilmaan ja isäntä lähti shoppailemaan osia kaupungille. Minä kaivoin kameran laukusta ja naureskelin välillä, kun korjaajapoitsu kiroili ääneen.. Oli ruuvit ja jarrulevyt vissiin hieman jumissa..

IMG_8658-1

IMG_8661-1

IMG_8665-1

IMG_8672-1

IMG_8678-1

IMG_8682-1

IMG_8686-1

IMG_8702-1

IMG_8703-1

IMG_8715-1
Tässä kuvassa syyllinen koko jarrupalaongelmaan ja sitä kautta jarrulevyn kulumiseen.. jarrusatulan pultti tuon kumin alta ihan ruosteessa ja jumissa.

IMG_8720-1

IMG_8725-1

IMG_8727-1
Uudet palat ja levyt näyttää aika kivoilta verrattuna vanhoihin kuluneisiin ja ruosteisiin..

IMG_8731-1

Ja loppu hyvin, kaikki hyvin.

Kotiin ajellessa tutkin keskikulutusta ja olihan se jopa noussut viikon sisällä 6.0 asti. Ehkä ihan hyvä aika oli tehdä tämäkin remontti, koska tuon kulutuksen ei välttämättä kuuluisi olla noin korkea. Mielenkiinnolla siis seuraan nyt lähteekö tuo laskuun, kun jarrut ei enää laahaa.

Toivottavasti saan ajella rauhassa taas hetken ennen seuraavaa ongelmaa. Toimiva auto on aika kiva vekotin. Tosin pitäisi tuohon kyllä muutamat suodattimet vaihtaa, kun ei ole mitään hajua edellisistä vaihdoista.

Nyt voin myös keskittyä muihin ongelmiin muilla elämän osa-alueilla kuten tulehtuneeseen jalkapohjaani, joka ei aio parantua ja erään yhdistyksen salapoliisikirjanpitäjänä toimimiseen. Huh huh.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti