maanantai 11. elokuuta 2014

Kohti syksyä..

Ai vitsit, mun sähköpostiin on tänään ilmestynyt uutiskirjeitä sieltä sun täältä nettikaupoista ja aiheena syksyn uutuudet! Minä olin valmis syksyyn heti, kun arki taas alkoi kesälomani jälkeen, mutta pari viikkoa tässä nyt joutui kuitenkin hengitellä helleilmaa ensin.

Pari syksyhankintaa olen jo ehtinyt tekemään. Ainahan sitä yleensä alkaa kaivata värejä kuten punaisen ja keltaisen syksyisiä sävyjä. Tällä kertaa satsasin ekana kynsilakkaan. Mavalan Poetic Rose.

IMG_8798-1

Toinen kosmetiikkahankinta samalla kauppareissulla oli uusi ripsiväri Rimmeliltä. Vain koska mainoskylteissä luki isolla argan oil. Olen niin uhri..

IMG_8812-1

M-koru taas on pakkomielle, koska näin sellaisen Marian kaulassa ja halusin ehdottomasti samanlaisen. Marian versio on vaan hieman tyyriimpi joten tyydyin Glitteriin.

IMG_8823-1

IMG_8826-1

Muutaman aleneuleenkin löysin viikonloppuna H&M:ltä. Enää ei ole liian kuuma ostaa pitkähihaisia, eihän?

Näin maanantain kunniaksi olen ollut tänään ihan sekaisin. Vielä puolenkin päivän jälkeen olin sanomassa ihmisille huomenta, kun olin itse ihan puoliunessa. Pääkipu piti taikoa pois buranalla ja teetä meni 3 mukia kahvivieroituksen takia. Onneksi tee on hyvää, sitä juonkin mielelläni, mutta kesät aina verottavat harrastusta, kun on niin kuuma. Loppupäivän on kruunannut jäsenkorjaaja, joka kävi pohkeet, polven, nilkat, jalkapohjat, SI-nivelen ja ranteeni läpi. Pitkä lista ja jokainen noista oli rikki. Pohkeet olivat kuulemma niin tukossa, että hyvä kun oli edes mahdollista ja SI-nivel taas luultavasti kaikkien ongelmien äiti/isä/veli/pikkusisko/serkku. Tiedänpähän sitten ensi kerralla.. Jäsenten korjausten seurauksena mulla on nyt 2 yhtä pitkää jalkaa. Olen ollut tosi onnellinen siitä tässä nyt pari tuntia!

Kahdella yhtä pitkällä jalalla nyt siis syksyä kohti ja huomenna lyhyen hameen sijasta pitkä hame päälle. Jei!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti