sunnuntai 10. elokuuta 2014

Lauantaikierros

Jotenkin kummallista, kun kämpässä on viileää. Viime yönä nukuin ensimmäistä kertaa ikkunat kiinni kesälomalta palattuani. Melkein harmitti, kun ei voinut enää tuulettaa. Ollut nimittäin jotenkin hienoa herätä välillä öisin siihen, että on kylmä ja sitten repiä höyhenpeittoa paremmin päälle. Noh, tätä menoa saan pian ruveta käyttämään villasukkia, joita onkin jo ollut jonkin aikaa ikävä.

IMG_8744-1
Aamukahvia ja tankkipeliä!

Eilen lähdin ulos juuri samaan aikaan, kun hurja ukkonen vyöryi päälle Ilmajoen suunnasta. Oli tankkipelit kesken, kun hanska soitteli joko mentäisiin ja että hakisinko kyytiin, kun pihalla kolajaa eikä viiti kaksipyöräisellä.. Mikäpä siinä, nyt on ollut mukava ajella, kun tietää, että autosta on takajarrut kunnossa.

IMG_8749-1
Tarvisin uuden CC-voiteen!! Toi on ihan loppu.. Legendaarista myös se, että meikkasin eilen!

IMG_8753-1

IMG_8756-1

IMG_8763-1

IMG_8773-1

Käytiin kiertämässä Torikeskuksessa H&M, Glitter, Lindex, KappAhl ja Sapira ennen kuin suunnattiin ruokaostoksille Cittariin. Punnitse ja säästä houkuttaa joka viikonloppu, koska inkiväärisuklaat. Olen ihan koukussa niihin. Joskus kun saisi aikaiseksi, voisi tehdä itse raakasuklaata ja upottaa sinne kuivattua inkivääriä mukaan.

Tuo reissu väsytti niin kauheasti etten jaksanut enää illalla lähteä hanskan mukana tallille kuvailemaan heppoja. Jäin miettimään kuinka voi väsyttää noin epäterveellä tavalla aina iltapäivisin ja päädyin siihen, että kahvi se on joka väsyttää. Tänään en ole juonut kahvia ja pystyn ihan hyvin muodostamaan lauseita päästäni näytölle asti. Yeah, coffee it is. Olisikohan tämä nyt sitten jo kolmas kerta tänä vuonna, kun päätän mennä kahvilakkoon. Ajattelin, että voisin nyt vaan unohtaa sen maistuvan hyvältä, kun kuitenkin 28 vuotta elin siinä uskossa, että kahvi on ihan tosi pahaa. Miksi omia makuhermojaan voi muuttaa näin paljon totuttamalla itsensä johonkin? Jopa maitorahka maistuu nykyään ihan ok:lta.

IMG_8791-1

Vaivuin sohvalle tuijottamaan Arrow'n kakkoskautta, kunnes sitten oli taas illan tankkipelien aika. Pääsin jopa johtamaan yhden matsin ja voitettiin. Uujea!

Yöllä olen lähinnä googletellut blogijuttuja. Olen tässä viime aikoina ihan hurjasti yrittänyt etsiä uutta luettavaa ja tänään turhautunut siihen, kun kukaan ei postaa! Voisko bloggaajat jo herätä sunnuntaiuniltaan ja kirjotella jotain höpöhöpöjä? Olen myös viime aikoina kunnostautunut kommentoimaan blogeja. Pidän kommentoimani blogin auki välilehdessä niin kauan, että bloggaaja on kommenttiini vastannut. Kaikista paras näistä oli se, kun kommasin erään "suositun" bloggaajan juttua joskus huhti-toukokuussa. Lopulta luovutin sen välilehden kanssa tuossa pari viikkoa sitten ja suljin sen. Bloggaajaa ei selkeästi kiinnostanut vastata kellekään yhtään mitään. Ei se minua ärsyttänyt mitenkään liikaa, mutta huomasin kuinka tökeröä se on. Entisen blogini aikaan ja hieman ehkä nykyisenkin, olen itsekin unohtanut välillä vastata kommentteihin. Nykyään pyrin vastaamaan välittömästi. Jos blogiini tulvisi kommentteja roppakaupalla, julkaisisin niitä varmaan vasta sitten, kun tiedän, että pystyn vastaamaan heti. Usein tulee julkaistua kommentti puhelimella jossain kylillä ja sitten muistaa vasta parin päivän päästä, että ainiin se Liisa muuten sano mulle jotain siihen yhteen postaukseen.. Onko teille väliä lukijoina vastataanko teidän kommentteihin koskaan mitään? Lopetatteko kommentoinnin, jos bloggaaja jättää vastaamatta?

2 kommenttia :

  1. Minäkin olen joskus jättänyt johonkin blogiin kysymyksen, ja käynyt sitä välillä kurkkimassa. Ei vastausta. Kysyin kerran jopa uudelleen, ei vastausta. En ole sittemmin käynyt, jäi tympeä maku :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nojoo luulisi, kun kysytään jotain suoraan, että olisi helppo vastata kommenttiin. Ymmärrän myös ne tapaukset, kun bloggaaja ei vastaa ihan jokaiselle kommentoijalle, jos kommentteja tulee ihan pirusti, mutta jos kommenttiboksi on ihan koskematon, niin se on hieman tylsää.

      Poista