keskiviikko 13. elokuuta 2014

Päivän apila

Ei se eilinen lenkki tainnut pahaa tehdä. Pohkeet löllyy edelleen sen verran mitä ovat hieronnan seurauksena auenneet ja SI on huomattavasti vähemmän kipeä kuin eilen. Voimme siis päätellä tästä, että liikunta on terveellistä, kun sitä ei tee liikaa.

Tänään olenkin rötkötellyt sohvalla nauttien iltateetä, kunnes oli pakko nousta ylös ja laittaa tekniikkaa lataukseen huomista varten. Lähdemme nimittäin reissuun Tampereelle työporukalla ja siitä sitten jatkan matkaa perjantaina Turkuun, jei!

IMG_8883-1

Yllä on kuva apilasta, jonka ohi olen kävellyt noin viikon joka kerta sen tuijottaessa takasin kuiskaten "ota minusta kuva". Tänään oli taivuttava maahan asti ja otettava se kuva. Nyt voin taas kävellä sen ohi rauhassa. 

Ja alla kuva päivän herkuista. Huvittelin töiden jälkeen sen verran, että kävin kiertämässä Lidlin. Ostin sämpylää ja tarjousjuustoa. Noms!

IMG_8885-1

Kynnetkin olen jo lakannut loppuviikkoa varten.. Sillä uudella Mavalalla. Runokynnet.

IMG_8902-1

Vielä kun tietäisi mitä pakkaan mukaan. Suunnittelin jo, että sullon kaikki viikonlopun kamat yhteen suureen käsilaukkuun. En kuitenkaan usko, että kykenen siihen. Kai se joku kunnollinen kassi pitää olla. Johon pakkaan tasan 2 pitkää hametta ja yhdet collegehousut. Ok?

Nyt pitää mennä laittamaan kameran akka lataukseen ennen kuin unohdan. Kumpi objektiivi mukaan, 50 mm/1.4 vai se tavis, jolla saa yhteen kuvaan koko Tampereen (ainakin lähes, on se sen verran laajakuva..)?

2 kommenttia :

 1. Runokynnet :)
  Että sattukin.
  Muuten, tyttö ja miehensä ostivat auton.
  PÖSÖN :)
  punasen,kattomaisemaikkunalla,
  merkkiä en tietäs, mutku siinä on se sama logo kun mun kakspyöräsessä pösössä :)
  ja
  arvaa vaa, et käyn täällä lukemassa sen tyyppiviat
  ja juoruan tytölle..
  mut joo, oli hää tykästyny kovin siihen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa! Hyvä, että mun autojorinoista on siis edes jotain hyötyä :D Oon aatellu ettei ne kiinnosta kuin niitä, jotka hädässä googlettaa vikoja :)

   Pösöt on hyviä ajaa ja kulutus aika pieni ilmeisesti muihin verrattuna :)

   Poista