lauantai 30. elokuuta 2014

Sotalaivoi

Nuon vaan tuli taas viikonloppu. Mun tulevan kuukauden jokainen viikonloppu taitaa mennä kovaa vauhtia ohi, kun pukkaa pari työreissua ja sitten taas Turkuunkin jossain vaiheessa, mutta eikö näistä selviä.. Ainakin tämä Turussa vierailu on aina kuin lomalla olisi. Pitää päästä kaupungille ihaniin kahviloihin joka välissä.

Pakkasin perjantaiaamuna jo valmiiksi kaikki kamat ja heitin säkin auton takapenkille töihin lähtiessäni. Säästin aikaa ja vaivaa, kun ei tarvinnut käydä kotona kääntymässä enää töiden jälkeen vaan sain jatkaa ajelua suoraan Seinäjoelta Parkanoa kohti. Parkanossa on usein mun taukopaikka, mutta joskus toki vaan ajelen ohi ja käyn asioimassa Kyröskoskella siinä liikenneympyrän viereisellä huoltoasemalla.

Olin hieman normaalia aikaisemmin liikenteessä joten olin Turussakin niin ajoissa, että kerkesin käydä yksinäni ihastelemassa jokivarressa Naton sotalaivoja.

IMG_0463

IMG_0470

IMG_0474

IMG_0480

Sitten kerkesin vielä nappaamaan asukuvat ja pyydystämään oravaa kameralla. Oli ovela otus ja karkasi.

IMG_0486

IMG_0493
Neule - Only, hame - H&M, mokkasiinit - Minnetonka

IMG_0496

Kauaa en ehtinyt sohvalla rötköttämään ennen kuin Toni tuli töistä. Siinä rötkötettiin molemmat hetken aikaa, kunnes puhelinsurffailuni tuloksena saimme tietää jokirannassa olevan tällä hetkellä ruokamarkkinat. Sinne siis! Suurin osa kojuista oli tosin jo kiinni tai sulkemassa, kun kello lähenteli jo iltakahdeksaa. Luultavasti menemme tänään tai huomenna syömään muikkuja tai makkaraperunoita.

IMG_0517
Tätä kuvaa on tämän 5-10 minuutin Flickrissä olonsa aikana ehtinyt favettaa jo 2 tyyppiä :D

Käytiin samalla reissulla kääntymässä Wikken hajuvesiosastolla, että pääsin vihdoin tuoksuttelemaan Jimmy Choon Exoticiä. Siinä oli jokin sama vivahde kuin edt:ssä, mutta kuitenkin oli erilainen. Enkä tiedä oliko se hyvä vai ei. Miehen mielestä edt oli parempi. Ärsyttävän vaikeita joskus nämä valinnat.

Viimeisenä käytiin vielä kävelemässä Wärtsilän telakalla, koska sotalaivat. Uskomattomia väkerryksiä ne kyllä.

IMG_0525

Tarkoitus olisi vielä tänään käydä tuolla tois pual jokke katsomassa näkeekö sieltä sotalaivoja vähän paremmin, kun tuo telakkaranta loppui vähän niin kuin kesken. Sitä paitsi en ole nähnyt Turun linnaa kunnolla kohta vuoteen!

Turku on kyllä siitä siisti paikka, että täällä on aina jotain meneillään. Liedossa on jotkut rallit tai ainakin oli eilen, markkinat on koko viikonlopun ja sitten nuo laivatyypit. Laivatyyppien joukossa on muuten Ruotsin prinssikin..

2 kommenttia :

  1. Ihan täydellinen asu! Noi kengät, tuo neule. Huh ja wau!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeee kiitti! :) en muistanu et mullahan oli huivikin kaulas, mikähän tää on? Pieces varmaan :) Noi kengät on palvellu hyvin, mutta oon tainnu kuluttaa ne loppuun, kun meni taas enemmän rikki toi mun vammajalka :/ Pakko hankkii parempia kenkiä.

      Poista