keskiviikko 27. elokuuta 2014

Upea päivä

Jotkut päivät ovat parempia kuin toiset ja tämä päivä on juurikin se parempi. Sille ei vain voi mitään, mutta minun kokemus työpäivästä on yleensä se pitkälle määrittelevä asia, joka joko tekee päivästäni hyvän tai sitten pilaa sen täydellisesti. Luulen etten edes ole ainoa tämän asian kanssa vaan monelle muullekin työ on se yksi vaikuttavimmista hyvinvoinnin asioista, jonka pitää olla kunnossa. Henkisen hyvinvoinnin peruspilari.

Usein toki tulee tilanteita, jotka menevät työn tuoman mielialan edelle kuten oma terveys ja muut huolet. Työn kun voi hoitaa rutiinisti, kun taas äkillisiä flunssia tai muita juttuja ei välttämättä.

Joka tapauksessa minulla oli tänään hyvä työpäivä ja nyt minulla on hyvä työn jälkeinen vapaa-aika. Sain nimittäin postissa ensinnäkin uuden Fit-lehden ja toisekseen Unelma Itsestä -valmennuksen työkirjan! Nyt on kotisohvan vierellä pureskeltavaa!

Toivon toki, että opin seuraavan syksyn aikana syömään sen verran hyvin, ettei ihan paperia tarvitse kitusiinsa vedellä..

IMG_0423-1

IMG_0425-1

IMG_0450-1

IMG_0456-1

Tätä hyvää päivääkin on vielä sen verran jäljellä, että taidan mennä sohvalle takaisin lukemaan noita opuksia ja myöhemmin vielä kirmaan fyssarille hierotuttamaan liian kireät pohjelihakseni, jotta pääsen täysillä mukaan tähän Unelma-projektiin!

Hienoa päivän jatkoa myös teille! Viikko on jo puolivälissä!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti