tiistai 30. syyskuuta 2014

Eilen ja tänään

Mun maanantait ei nykyään oikein lähe joten päätin sitten eilen olla kirjoittamatta yhtään mitään. Jos olen yhtään väsynyt, niin tekstiä ei vain irtoa. Alan kyllä olla jo tällekin illalle vähän väskä, mutta olo ei sentään ole ollut tänään yhtään niin huono olo kuin eilen. Joku kummallinen nenätukkotauti mulla on meneillään vähän väliä ja kivana lisänä siinä on silmäkipu. Nytkin aristaa, en oikein tiedä onko näköni huonontunut viime aikoina ja nyt siristelen jatkuvasti, kun katson näyttöä. Pitäisi varmaan käydä optikolla tarkistuttamassa.

Yritin eilen aamuna laittaa alulle uutta rutiinia eli ottaa vihersmoothien mukaan töihin mennessäni, mutta eipä sekään oikeen lähtenyt kunnolla.. Ajattelin palata asiaan joskus toiste uudestaan.

IMG_1563-1

IMG_1570-1

Mulla on nyt joku hurja hinku laittaa paljon asioita järjestykseen. Tilasin perjantaiksi sen tukka-ajan ja tänään yhtäkkiä kävin autoni kanssa huollossa laitattamassa ajovalot takaisin päälle, kun oli näyttänyt palaneen toiselta puolen. Huomasin nimittäin, että sunnuntaina on pimeää, kun tulen Turusta takaisin ja silloin voisi olla mukavaa, jos molemmilta puolin ajovalot toimii.

IMG_1576-1

Eilen käväisin Lidlistä hakemassa tuollaisen ylipäheän vohveliraudan..!

IMG_1589-1

Tänään en mennyt salille, vaikka piti vaan kävin muutamassa kaupassa haahuilemassa. Oikeasti nautin ihan suunnattomasti, kun sain yksin seilata kaupasta toiseen ja rauhassa katsella.. Se tuntuu aina ihan todelliselta omalta ajalta.

Illan aivasteluista päätellen oli ihan hyvä päätös skipata vielä urheilut.

Viime viikon liikuntayhteenveto näyttääkin vähän paremmalta kuin tämän viikon tulee näyttämään:

ma - hieronta
ti - lepo
ke - sali vatsa-selkä-hauis
to - jooga
pe - sali yläkroppa
la - lepo
su - lepo

..oli kamalan vaikea muistaa noita.. outoa!

Ainiin, oon myös tänään säätäny tälle blogille oman domainin enkä ole erikseen päivittänyt vielä mihinkään blogin seuraamis -palveluihin uutta osoitetta. Te varmaan annatte palautetta, jos jostain ei tänne enää pääse, niin tutkin sitten asiaa.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti