sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Hupsista

Siirryin tänään kamerassani talviaikaan. Vaihdoin 50 mm/1.4 kiinni. Katselin eilisiä pihalla otettuja kuvia ettei tahdo enää valo riittää tavisobjektiivin kanssa. Harmittelin samalla, kun en omista valovoimaista laajakulmaa vaan tuon viiskytmillisen pelkästään. Haluaisin nimittäin kuviin laajemmalla alueella terävää jälkeä, kun taas viiskytmillisellä kuvat ovat aikamoisen pehmeitä ja niistä erottuu se yksi ainoa kuvattu kohde. Eipä se silti auta, tällä kalustolla mennään nyt.

Ensimmäistä kertaa elämässäni muuten odotan kellojen siirtämistä talviaikaan. En enää sen takia, että keittiön kelloni oli koko kesän talviajassa jo valmiiksi vaan siksi, että voin sitten opetella heräämään viideltä, kun nyt herään vasta kuudelta. Tuo mun keittiön kellon oikeaan aikaan siirtämättömyys osui lopulta omaan nilkkaan, kun siitä on nyt loppunut patterit. Vain kuukausi ennen talviaikaan siirtymistä! Harmittava takaisku!!

IMG_1534-1

Tänään nukuin vahingossa kahden tunnin päikkärit. Yöunia odotellessa. Katsoin yhden jakson Hart of Dixietä, jäin pelailemaan puhelimella sen jälkeen ja lopulta löysin itseni kylkiasennosta. Neljän aikoihin havahduin sen verran, että käänsin kylkeä ja lopulta viideltä räpsähti silmät auki ja kirosin mielessäni.. Päiväunet eivät koskaan ole kovin hyvä idea. Paitsi perjantaisin.

IMG_1540-1

IMG_1556-1

Työkirjaan kirjasin ensi kuulle "älä sekoa piparisuklaasta". Ensi kuussa se nimittäin taas ilmestyy kauppoihin. Pirun Fazer!

Itse asiassa söin tänään 100 grammaa Marabow'n uutta keksisuklaata ja ne suklaaosuudet maistuivat aivan liian hyvältä. Yritän unohtaa kokemuksen ja pysytellä taas pari viikkoa kuivilla sokerisuklaasta.

Ensi viikko on taas perinteisen kiireinen. On nimittäin minun vuoroni matkustaa Turkuun viikonloppuna. Viikko-ohjelmani on niin sanotusti taputeltu. Salille kerkeän pari kertaa, ke otan lepoa, torstaina joogaan ja pe-su reissaan.

5 kommenttia :

 1. Siis mitä?? Miks sä haluat herätä mieluummin viideltä kuin kuudelta??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koska oon sekopää :DD No ei vaiskaan. Ku tajusin vaan et ku kelloja siirretään taaksepäin, niin sitten tää mun nykynen kuus onkin uus viis. Eli periaatteessa herään samaan aikaan kuin nytkin ja pääsen töihin aikasemmin ja pääsen kotiin aikasemmin. Tosin täs suunnitelmas kusee mun nukkumaanmenoaika, joka venyy kuitenkin puoli yhteentoista, kun sitten talviajassa kuuluis mennä ysiltä sänkyyn, jos aikois viideltä nousta.

   Poista
 2. - Todella kiva blogi sulla! Jäin ihan lukijaksi :D. Teija from http://www.kaenpesassa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja tervetuloa :) Moon tällanen höpöttelijä, joka tykkää valokuvata :)

   Poista