sunnuntai 14. syyskuuta 2014

Kotiviikonloppu

Täydellinen lepäilyviikonloppu tuli kyllä niin tarpeeseen. Seuraavat 1-2 on taas täyttä tohinaa joten oli aikakin vähän maata. Ja toisaalta saada jotain aikaiseksi ihan vaan kotona.

Olen nimittäin vihdoin ja viimein siivonnut täällä hieman. En todellakaan vielä tarpeeksi, mutta sen verran, että voin siirtyä imuroimaan tässä jonakin tulevana iltana. Tajusin nimittäin torstaina (kuten vihjailinkin), että mun on siivottava ennen kuin jatkan kiireistä elämäntyyliäni treenaten ja pelaten. Sitä paitsi haluaisin joskus kuvailla blogiini yksityiskohtia täältä ja sehän ei passaa, jos joka paikassa on metrin pölykerros tai muuten vaan kaikki sekasin. Lavastaminen on liian raskasta, elämäni perustuu rehellisyyteen.

IMG_1081-1

Viikonloppuisin aamuni alkavat luonnollisesti koneella käymällä ja joskus toki jämähdän vähän useammiksi tunniksi, jos on blogattavaa esimerkiksi. The Settlers Online tällä kertaa aamuteen taustalla ja myöhemmin peliystäväni heräili, niin päästiin vähän hurvittelemaan tankkipelin puolellekin.

IMG_1096-1

IMG_1107-1

Koko viikonlopun aikana olen katsonut noin 4 leffaa Netflixistä, joista paras oli eilen aloittamani Himoshoppaajan salaiset unelmat. Sen tuijotus jäi vähän kesken, kun otettiin vielä keskiyön panssarivaunuajelut.. Tänään olikin sitten mukava katsoa se loppuun. Aika harvinaisen hyvä leffa! Onkohan viime vuosina tehty mitään yhtä hyviä hömppäleffoja? Tietääkö kukaan mitään katsomisen arvoista?

Eilen testasin raakasuklaan tekemistäkin itse, mutta kyllä ensi kerralla taidan hankkia Leaderin valmiin paketin.

IMG_1112-1

IMG_1114-1

Tänään olen siivoilujeni lomassa tepastellut pitkin kämppää ihan hiki hatussa ja yrittänyt etsiä joka paikasta LivBoxin mukana tullutta naamarasvaa! Kunnes lopulta tajusin, että se on yhdessä pussissa, jossa on salikamat odottamassa seuraavaa kertaa..

Se naamarasva nimittäin innosti minut hankkimaan pitkästä aikaa kasvovettä. Lisäksi päätin kokeilla mitä Herbinan shampoo tekee päänahalleni. Se kun ei enää kestä yhtään normaaleja shampoita. Oikeasti olisin halunnut Herbinan marjaspa-shampoota, mutta en löytänyt sitä kaupungista ollenkaan.

IMG_1120-1

Mitenkäs teidän viikonloppu on mennyt? Ulkona on vissiin ollut aika lämmin?

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti