keskiviikko 17. syyskuuta 2014

Kultainen ja kaunis

Alan todella uskoa siihen, että ihmisen makunystyröitä voi manipuloida. Ostin vuoden tauon jälkeen taas Molkosania ja tämä maistuu minun mielestäni hyvältä!! Wtf? Kohta varmaan herkkusienetkin maistuu joltain..? Tähän asti ne on nimittäin olleet hyvin mauttomia tapauksia mun makuhermojen mittapuulla.

Khrm. Luin just uutisen, jossa väitettiin ensi viikolla tulevan lunta. Musta tuntuu, että minä ja mun pösö ei ihan vielä olla valmiita ajatukseen. Pösö on tämänkin viikon huudellut "risk of ice" ja mä oon vaan naureskellu sille. Joojoo beibi +3 not bad.

Jäinen nurmikko aamuauringossa kuitenkin pisti vakavaksi joten kuvahan siitä piti ottaa.

IMG_1153-1

Sain kuitenkin tehtyä kuvasta vähemmän vakavan, tuollaisen kultaisen ja kauniin. Koska sellainen maailma on. Kultainen ja kaunis.

Joka päivä.

..vaikka söisikin hieman epäkaunista välipalaa..

IMG_1170-1

Siinä on kookosöljyä, mustikoita ja heraprotskujauhetta! ..joista jälkimmäinen on tänään saanut mietteliääksi. En ole aivan varma tykkääkö mahani siitä vai ei. Huomenna yritän muistaa joko maustamatonta tai sitten eri merkin jauhoa testin takia.

Seuraavaksi vuorossa päivän ruokailuissa olisi tattarijauhopohjainen pitsa..

IMG_1193-1

Namnam!

Tänään oli mavepäivä, namnam! Reisipalani ovat hyvin kiitolliset.

Nyt lopetan kirjoittelun ennen kuin sekoan. Taisi mennä Molkosan päähän. Hihi! Kyllä siinä ihan vettä ja Molkosania oli.....

2 kommenttia :

 1. Uusi lukija ilmoittautuu! Kiva blogi sulla :) Ajattelin linkittää myös oman blogini. Mun blogini on sisustuspainotteinen, ja oon suunnittelemassa omaa sisustusmallistoo, josta kirjottelen sinne välillä.

  P.S. Siellä on myös arvonta nyt käynnissä!

  http://bytiahenriikka.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa mukaan! :) Mun pitäisi varmaan lueskella sisustusblogeja sen takia, että sais niistä siivousinspiraatiota :D

   Poista