lauantai 27. syyskuuta 2014

Laiskalauantai

Ai vitsi tänään on ollut laiska päivä! Heräsin ysiltä ja söin aamupalaa puoli kahdelta päivällä..

IMG_1370-1

IMG_1375-1

IMG_1388-1

IMG_1392-1

Heräämisen ja aamupalan välillä suttasin työkirjaan juttuja, otin aamumatsit söpön pojan kanssa panssarivaunuilla, aloin miettiä mitä tekisin aamupalaksi, kirjotin kauppalistan ja lopulta valmistin sen aamupalan, jotta pääsisin joskus edes kauppaan asti.

Halusin aamupalaan jotain proteiinia ja jouduin miettiä tosi kauan mitä tekisi mieli. Lopulta muistin lukeneeni jostain blogista vilaukselta tattariletuista ja googletin ohjeita. Löysinkin sitten yhden todella yksinkertaisen: 2 munaa, puoli desiä tattarijauhoja, jotain makeutusta ja mielensä mukaan suolaa, jos haluaa. Makeutuksena laitoin juoksevaa hunajaa varovaisesti. Nuo kaikki aineet blenderiin ja sitten räyhäkkäästi paistoin koko letun voissa. Jos omistaisin jonkun söpön pikkulettupannun, niin tuosta olisi saanut ohjeen mukaan 6 pikkulettua.

Voitelin vielä letun äitin tämän vuoden omenasoseella, namskis!! 

Kaupassa käyminen oli niin raskasta, että sen jälkeen piti maata sohvalla varmaan tunti pelaamassa puhelimella ennen kuin jaksoi könytä keittiöön tekemään jotain. Kun olin saanut lasagneten uuniin, hanska soitti. Sovittiin treffit illaksi! Jei!

IMG_1483-1

IMG_1511-1

IMG_1512-1

Kuvien ottaminen oli jotenkin haasteellista tänään, yli puolet olivat ihan tärähtäneitä. Vika oli kuulemma kuvattavassa henkilössä.

Torstaina ennen joogaa törmäsin niin pitkähiuksiseen naiseen pukkarissa, että oli pakko sanoa ihan ääneen hänelle "onpa sulla pitkät hiukset". Hän kommentoi omiani takaisin, että niin on sullakin. Mutta sillä naisella oli oikeasti tosi tosi pitkät! Siinä sitten vaiheltiin tukan leikkuu -kuulumisia ja selvisi pitkien hiusten salaisuuden olevan tiheä leikkausväli! Hän tasaa hiuksiaan jopa 4 kertaa vuodessa ja minä vain 2. Mars parturiin siis ensitilassa! Minnehän menisin? Lara's vai olisiko kellään vinkata Turusta mitään paikkaa?

Nyt meillä jatkuu taas panssarivaunuajelut, hassun hauskaa lauantai-illan jatkoa teille kaikille!

2 kommenttia :