keskiviikko 3. syyskuuta 2014

Liikkeelle lähtö

Tietää tehneensä jotain salilla, kun auton vaihteiden vaihtaminen tuottaa uskomatonta tuskaa ja tuntuu, että rintalihas repeää irti. Mulla noi lihasjumit tulee nykyään koko ajan myöhemmin vaan, kun nuorena flikkana ne iski samantien seuraavana päivänä. Nykyään pitää istua ensin toimistossa yksi päivä ennen kuin alkaa todellisuus iskeä. Nyt en enää pysty oikein nostamaankaan koko käsiosastoa, huh huh mitä tästä vielä tulee..

IMG_0733-1

Tein tänään jotain sellaista, mistä tietää olevansa kovin motivoitunut tämän Unelma itsestä -valmennuksen myötä. Otin nimittäin autoon aamulla mukaan lenkkikamat ja päivällä erään terveyshuollollisen käynnin jälkeen menin laitoksen vessaan vaihtamaan vaatteet ja pösöttelin sairaalanmäelle lenkkeilemään. Normaalielämässä olisin vaan tullu kotiin, menny sohvalle ja miettiny et pitäs mennä lenkille, mutta eipä oikeen ehkä jaksaisi.

Vetäsin intervallitreenin! Oli aika kamalaa. Yritin juosta täysiä, mutta penikat jumitti ja koko toinen jalka oli ihan tönkkö. Miten sellasella juostaan muka? Yritin saada itteni rullaamaan, mutta enpä tiiä. Aika rankat rullaukset ja venytykset pitää varmaan vielä tänään noille kalvoille, kun kehtaavat estää mun menoa.

IMG_0747-1

IMG_0750-1

Kuvaussession aikana meinasi käydä tapaturma toisellekin rintalihakselle, kun villiintynyt sudenkorento hyökkäsi kimppuuni. Siis mistä lähtien ne on olleet kiinnostuneita ihmisistä? Varmaan vetäny samoja aineita kuin loppukesän ampiaiset. Hyh.

IMG_0756-1

Kaupan kautta kotiin. Supermarkeiteissa oli vielä tänään euron hedelmät, mutta loppujen lopuksi en ostanut yhtäkään. En oikeen vaan osaa syödä hedelmiä paitsi satsumoita ja banaaneja. Ostoskorissani lähimpänä hedelmiä olivat Liptonin uutuusteet. Varmaan maistuu aikamoisen esanssiselta, mutta pakkohan niitä on maistaa. Onneksi tuo päärynäsuklaa on vieläpä musta tee, vihreästä en niin hirveästi välitä, kun se ei oikeen sovi maidon kanssa.

Ihan jees lähteä taas liikuntaa harrastamaan silleen oikeasti. Vähän testailla miltä toi sali taas alkaa tuntua ja kaikista eniten saada jalat kuntoon lenkkeilemällä. Syömisenkin suhteen jaksaa jopa melkein ottaa niskasta kiinni ja tehdä jotain muuta ruokaa illaksi kuin syödä suoraa putinmannia tankkipeliä pelatessa. Ainakin tälleen, kun olin kotona ihan ihmisten aikoihin toisin kuin eilen.

Missä tilanteissa te syötte hedelmiä? Houkuttaako teet?

4 kommenttia :

 1. Kiitos tee-vinkeistä, tarvii käydä katsomassa seuraavan kerran uusia makuja teehyllyjen kautta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä mitään :) Kyl tota päärynäsuklaata ainakin juo vaihtelun vuoks :)

   Poista
 2. Loistavaa! Hieno startti valmennukselle! :) Ja eiköhän se lihasjumitkin ala helpottaa, kun kroppaa alkaa tottua rääkkiin. Ei kipuu, ei hyötyy ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyl! Toivon totisesti, että lihakset, kalvot ja muut antaa periks. Tänään joogassa kyl huomas kuinka tosi kiree toi toinen jalka on ihan lonkasta ja lonkankoukistajasta asti. Eww.

   Poista