tiistai 23. syyskuuta 2014

Masu!

Meni vähän harakoille tämäkin päivä, kun se mun eilinen mahakipu ei sitten hellittänyt vasta kuin tänä aamuna. Joskus ennen neljää yöllä heräsin, kävin vessassa ja sen jälkeen en sitten enää pahemmin nukkunutkaan kivun takia. Välillä sitä myös tulee jälkikäteen mieleen, että ehkäpä se kipu on vähän turhan kovaa siinä vaiheessa, kun ei saa unta sen takia. Ei toki koskaan käy mielessä sillä hetkellä.

Masu parani, mutta jätti jälkeensä kahta kauheamman väsymyksen. Osaksi varmaan tuon yön takia ja osaksi sitten muuten vaan. Niinpä osoitteeni olikin taas suoraa töistä sohva eikä mikään muu s-kirjaimella alkava. Lopulta, kun olisin voinut jo nousta tekemään ruokaa, niin enpäs oikein olisi tarjennutkaan. Astelin kuitenkin keittiöön ja luulin tulleeni sittenkin avonaiseen jääkaappiin tai muuta vastaavaa. Siis kuinka paljon voi näin vanhan talon ikkunoista vetää??? Missä mun tiivisteet? Pitääkö soittaa jollekin huoltohenkilölle, että mä todella tarvin nyt a) uudet ikkunat (ei tuu onnistumaan, noita ei kuulemma aiota vaihtaa IKINÄ), b) oikeat tiivisteet tai c) vuoraan ikkunat sanomalehdillä. Luultavasti joudun valitsemaan vaihtoehdon c.

Pitää varmaan muuttaa, kun kesällä tukehtuu ja alkusyksystä joutuu kaivaa turkishaalarin niskaan.

IMG_1280-1

Olin eilen jotenkin ihan muissa maailmoissa, kun en hirveästi jaksanut postauksessa höpöttää mun valmennusprojektin etenemisestä ja noh, yhtään mistään. Viime viikolla siis sain liikuttua jo vähän enemmän ja syömiset edelleen ok. Viikonloppuna söin yhden inkiväärisuklaapussin pois kuleksimasta tuosta, mutta noin muuten edelleen irti sokerista.

Henkisesti mennään siinä kohdassa, että osaan taas olla vaan päivä kerrallaan paremmin ja nämä mun vastoinkäymiset terveyteni kanssa eivät aiheuta enää sellaista salin skippaus -morkkista kuin aiemmin. Nyt olen vain tyytyväinen siitä, että vihdoinkin kuuntelen itseäni ja lisäksi olen alkanut selvittää mistä mikäkin venkuroiva asia mun kehossa johtuu. Höhö, huomenna mulla on jopa terveystarkastus pitkästä aikaa!

Vähän ehkä kyllä harmittaa, etten päässytkään vetämään tätä viikkoa liikunnan suhteen ns. täysillä, mutta elättelen toiveita, että huomenna jo pääsisi salille. Olisi jo aika!

Tänään on btw ilmestynyt 2 kivaa lehteä; Fit ja Gloria! Tilasin vihdoin ja viimein Glorian! Olin aika monta vuotta sitä miettinyt..

IMG_1301-1

IMG_1303-1

Ja nyt jatkan rentoutumista sosiaalisessa ympäristössä nimeltä World of Tanks.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti