perjantai 19. syyskuuta 2014

Mehtälenkki ja joogat päälle

Mun on pitänyt tänään siivota, mutta loppujen lopuksi tiskaamisen sijasta olen vain leiponut ja sotkenut vähän lisää. Perjantaipäikkärit ovat siitä huono idea, että se paras päivänvalo ja sitä myöten siivousaika menee ohi. Huilaaminen vain oli täysin pakollista tänään, koska olen eilen vetänyt liikkumiset hieman överiksi ja palautuminen tuntuu todella vaikealta. Muuten on kyllä ihan hyvä fiilis! Eilenkin oli, koska pääsin lenkille mehtään, oli ohjattua venyttelyä ja vielä uusi ohjelma joogassa.

IMG_1198-1

IMG_1202-1

IMG_1205-1

IMG_1206-1

IMG_1210-1
Välillä joutuu multitaskaamaan..

Olisi pitänyt jättää se jooga välistä, mutta ainahan sitä pitää kantapään kautta.. Ja toisaalta, ei se tehdessä liian pahalta tuntunut, vasta jälkeen päin. Päivän pökkyräoloon saattoi vaikuttaa sekin, että olin sitten aamulla unohtanut juoda teetä! Löysin teen keittiöstä hautumasta tuossa iltaviiden jälkeen, vähän oli jo kylmää.. Ikinä ennen en ole kyllä teetä unohtanut aamulla.

IMG_1230-1

Ehkäpä tarvitsen vähän lisäkofeiiniä ja tällä kertaa muistan jopa juoda pepsimaxia perjantain kunniaksi. Viime perjantaina skippasin herkuttelut vahingossa.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti