tiistai 2. syyskuuta 2014

Paistirosvo

Mulla oli salilla mielessä joku tosi naseva postauksen alotuslaini, mutta ihan ku nyt enää muistaisin. Siinä tuli sen verran reenailtua ojentajia ja kaikkea muuta yläkroppaa, että pää tyhjeni viimeistään infrapunasaunassa istuessa ja rentoutuessa. Rouvat saunassa olivat kahmaisseet hurjat kasat lehtiä luettavaksi, kun minä taas nappasin elokuun Kodin kuvalehden pinosta ja lähinnä katselin kuvat. Hihittelin artikkelille, jossa oli kyselty ihmisiltä kuinka usein ne vaihtaa esim. alkkarit, rintsikat, tyynyt, peitot sun muut ja viimeisenä "puoliso". Asiantuntija ei kuitenkaan suositellut puolison vaihtamista. Kummallinen asiantuntija. Itseäni kuuntelemalla se minunkin nykyinen parhauspuolisko on löytynyt.

Ja parhaita ovat viikonloput, jotka saan kyseisen henkilön kanssa viettää. Vaikka me ollaankin ihan supernörttejä ja sitä kautta jonkin verran epäsosiaalisiakin välillä/viihdytään omissa oloissamme, niin mä onnistun keksimään meille aina kaikenlaista ohjelmaa ja menemistä jossain ulkona. Välillä mietin, että voisi nyt vaan viettää sen viikonlopun sohvarötkönä ja nauttia olemisesta siinä juuri sillä hetkellä, mutta haaveeksi jää, kun aina on jotain, mikä vie ulos. Viime viikonlopun ohjelma tosin ei ollut minun keksintöäni vaan me saatiin kutsu yksiin venesatamabileisiin, jossa koolla olivat erään saaren mökkiläiset.

Pääsin ekaa kertaa näkemään Hirvensalon hienoja maisemia ja mietin kuinka kotoisa olo, kun peltoja, lehmiä ja hevosia! Tai ainakin hevosia.. luulin ensin, että ne oli lehmiä, mutta siellä olikin vaan joku inkkariheppa pellolla. Jos ja kun muutan Turkuun joskus, niin salaa haluaisin muuttaa Turun keskustasta Hirvensalon erämetsiin.

IMG_0539-1

Ja sitten joskus, kun asun samassa paikassa parhaushenkilön kanssa, niin hän saa luvan toimia hoviasukuvaajana! Taiteellinen silmä samaa (ellei parempaakin) tasoa kuin meitsin 

IMG_0558-1

Asuksi valikoitui kovin musta kokonaisuus, mutta se on viimevuosina ollut mun joku luottoväri. Hrr. Haluan siitä eroon joskus kyllä.

IMG_0563-1

IMG_0573-1

Bileissä oli tarjolla rosvopaistia!

IMG_0577-1

IMG_0589-1

IMG_0602-1

IMG_0606-1

IMG_0632-1

IMG_0636-1

IMG_0700-1

IMG_0727-1

Pimeän tullen mekin lopulta luovutimme ja lähdimme kotiin nukkumaan.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti