sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Plundering!

Hiphei täällä taas! Viikonloppu meni makoillessa, kun kerrankin oli ainoa oikea rötköseurakin paikalla. Oli ihanaa ja mukavaa ja sen sellasta!

Lauantai lähti käyntiin kovin laiskasti kuten meillä usein on tapana. Päästiin kuitenkin käymään kaupassa ihan ajoissa ja leipasin aika-ajojen aikana karppipohjaisen pitsan, josta tuli aikamoisen hyvää! Otan käyttöön tuon kyllä jatkossakin. Ihan eri olo maitorahka-pohjaisen pitsan jälkeen verrattuna vehnäpohjaiseen..

IMG_1233-1

IMG_1238-1

Siinä päivän aikana riemu repesi, kun Toni vinkkasi Angry Birds -tyyppien julkaisseen tällä viikolla uuden mobiilipelin. Plunder Pirates löytyy tällä hetkellä vasta applelaitteisiin, mikä on tietysti vähän harmi peliseurani kannalta..

IMG_1245-1

IMG_1250-1

Jäin tuohon kyllä koukkuun heti kerralla! Mahtavaa 3deetä, mikä tekee maisemista hienot ja jätkät on kyllä panostanu pelin ominaisuuksiin muutenkin hieman eri tyyliin. Paljon on Clash of Clansista kopioitua, mutta myös omia lisämausteita. Kannattaa kokeilla! Kuten toki myös Clash of Clansia, sen sentään saa androidillekin.

IMG_1252-1

Loppuilta siis menikin pelatessa, tv:tä tuijottaessa ja viiniä lipittäessä. Tänä aamuna heräsin pää kipeänä ja mietin oliko taas pakko.. Silmät aukeni jo seitsemältä eikä pahemmin enää väsyttänyt. Lopulta vähän ennen viittä olin nukahtamassa maailman parhaaseen kainaloon juuri silloin, kun toisen oli aika lähteä aseman suuntaan. Ihan tyhmää.

Huominen maanantaikaan ei pahemmin innosta juuri tällä hetkellä, mutta pitää kai miettiä, että pääsen taas harrastamaan liikuntaa, niin ei tunnu liian pahalta..

2 kommenttia :

 1. Löysin sun blogin nyt ja tykästyin kyllä heti, jään seurailemaan :) musta on mukavaa, että kirjotat arjesta, ilman että yrität saada kaiken näyttämään niin hemmetin täydelliseltä! :) ja mä oon kans niiiin koukussa tohon peliin :D

  http://iwannabuyit.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha ihana kommentti! :D Voin siis hyvillä mielin jatkaa samalla linjalla.. Taisi toi täydellisyys ja hienous olla muotia blogien alkuaikoina, mutta nykyään huomaa tosi usein lukijoiden kaipaavan blogeihin nimenomaan sitä normaalia arkea eikä pelkkää kiillotusta.

   Mää perustin Aseveljet-killan tonne piraattipeliin ja saa joinata ellei sulloo jotain muuta paikkaa jo olemassa :)

   Poista