maanantai 15. syyskuuta 2014

Unelma itsestä viikko 2

Olin jo valmis nukkumaan, kunhan pelaan tuon yhen matsin vielä. Sitten muistin, että en ole muistanut postata ollenkaan vielä!

Mun pohjeosastossa on tapahtunut viikonlopun aikana muutos parempaan. Kävin tänään hierojalla ja sain sielläkin kuulla kuinka vammajalkani on pehmentynyt jo aika hyvin ja tuo toinen ehkä vielä paremmin! Muutenkin olo on vähemmän turvonnut, jes!

Tiedä sitten mistä moinen eteneminen. Muutoksia aikaisempaan: olen ollut loppuviikosta asti syömättä kananmunia, makasin joka päivä sohvalla tiistaista eteenpäin ja vaihdoin normaalin maidon taas pitkästä aikaa luomuun. Lisäksi tein muutoksia hormonien puolella ja uskon sen olleen se suurin syy. Katsotaan nyt!

IMG_1130-1

Valmennuksen toinen viikko käsitteli ruokaa. Söinkin koko viikon hyvin puhtaasti niin sanotusti, pidin kiinni ruokailurytmistäni enkä napostellut ylimääräisiä vasta kuin viikonloppuna raakasuklaan muodossa.

Yksi ainoa urheilukerta oli maanantaina, kun kävin salilla. Sen jälkeen sain määräyksen levätä ja nappailla Duactia. Nyt alan kai olla jo melkeen kunnossa.

Tällä viikolla toivottavasti vähän parempi liikuntalukujärjestys.

2 kommenttia :

  1. Millä salilla käyt? Etsin itse salia Seinäjoelta..

    VastaaPoista