maanantai 8. syyskuuta 2014

Viime viikon urheilut - Unelma itsestä viikko 1

Silloin tällöin kerran pari vuodessa mielessä käy, että joku säännöllinen postaus olis kiva. Vähän niinkuin perjantaipirkot ja lauantaikarkit. Mut tietysti sen pitäisi olla joku mun oma juttu. Ehkä joskus vielä keksin ja sitä odotellessa ajattelin vetää seuraavat 4 kuukautta yhteenvetoa viikon liikuntasuorituksista. Unelma itsestä -projektin yksi tavoite on kuitenkin saada liikunta osaksi arkea joten tehostan toimintaani olemalla tilivelvollinen myös blogin kautta.

Untitled
Unelma itsestä viikko 1

ma - hieronta
ti - sali yläkroppa
ke - intervallilenkki
to - jooga
pe - sali alakroppa
la - lepo
su - lepo

Haasteeni on selkeästi viikonloput ja sitä kautta ajan riittäminen. Olin viime viikonloppuna työreissussa 2 päivää, seuraava viikonloppu on vielä vähän auki, parin viikon päästä taas työreissussa kuten ehkä myös mahdollisesti sitäkin seuraavana. Luulen, että jatkonkin ja oman arjen kannalta on kaikista paras suunnitella viikon urheilut arkipäiville, koska tunnen itseni ja tiedän, että perse ei nouse sohvalta varsinkaan sunnuntaisin.

Liikunta itsessään tuntui kaikissa suorituksissa ja lajeissa mahdottoman jumiselta. Etenkin joogassa huomasin kuinka järjettömän jumissa koko oikea jalkani on lonkankoukistajista ja lonkasta alkaen. Ajattelinkin tavoitteeksi joogassa huomata joku päivä jumien kadonneen. Yläkropan treenaus sujui näistä kaikista varmaan parhaiten. Salin alakroppaosuudessa meinasi vähän polvet sanoa auau enkä oikein tiedä mikä se niiden perimmäinen ongelma on. Pitää seurata tilannetta. Intervallilenkkeilyssä jumitti jalat ja erityisesti penikat niin maan pirusti.. Vähän siis vaikuttaisi siltä, että kehonhuoltoa kaipaa koko akka.

2 kommenttia :

  1. Mulla yleensä sujuu liikunnat parhaiten just viikonloppuisin, aamusali paras sali. Ja mullakin on joogassa rutissut paikat ihan hulluna, olis ehkä aiheellista jonkinlainen tehostettu kehonhuolto.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tiedä pitäisikö minunkin kuitenkin opetella, koska lauantaisin kotioloissa ei ole kiire toisin kuin arkena. Toivottavasti pääsen huomenna sinne joogaan :)

      Poista