lauantai 13. syyskuuta 2014

Vuosi

Eipä tiennyt tyttö vuosi sitten mitä meni tekemään. Eipä tiennyt tyttö, kun reilu vuosi sitten tankkipelin taas avasi.. Eipä tiennyt tyttö, vaikka juuri oli vannonut elävänsä koko syksyn pimeässä kotona yksin..

Muistan ikuisesti sen kaiken negatiivisen tunnekirjon, mikä minut valtasi elokuun viimeisellä viikolla. Olin niin täynnä kaikkea IRLissä juoksemista, ihmisiä ja etenkin HBO:n tv-sarjoja, joista jo ensimmäinen jakso vaikutti todella tylsältä.

Muistan ikuisesti kuinka pelkkä World of Tanksin garagessa chattaily turkulaisen scouttikuskin kanssa sai minut jäämään koukkuun. Ei siihen peliin, vaan niihin keskusteluihin, siihen ihmiseen.. Vaikka koskaan ei oltu tavattu.

Tuona elokuisena iltana, kun tankkipelin avasin, chattasin friendlistallani olleille parille miehelle, joista yksi oli Englannista, yksi Ruotsista ja yksi Turusta. Englantilainen ja ruotsalainen olivat jääneet listalleni lukuisista yhteisistä komppamatseista ja platoonoista, kun taas turkulainen oli jäänyt listalle roikkumaan jonkun yhden vuoden 2012 kännikompasta jostain syystä. En edes tiedä miksi, kun en se minä ollut, joka hänet sinne pyysi silloin ajamaan T-50-2:lla täysiä. Joka tapauksessa olin hänet listalleni lisännyt, luultavasti siksi, kun tyyppi oli niin hauska.

En myöskään tiedä miksi koin tarpeelliseksi lähteä chattaamaan elokuussa 2013 tyypille, jota en ollut aiemmin koskaan lähestynyt. Ehkä juuri siksi? Jotain uutta?

Syyskuun 13. päivä 2013 juna toi turkulaisen Seinäjoen asemalle. Muistan ikuisesti sen hetken, kun tummatukkainen mieshenkilö hortoili aseman pihassa :)

Ja siitä se ajatus sitten lähti.

toka

Toni ekaa kertaa Seinäjoella -postaus.
Mää ekaa kertaa Turussa -postaus.

eka

Alunperin oli tarkoitus tänään viettää yhdessä vuosipäivää, mutta loppujen lopuksi se ei onnistunutkaan.


12 kommenttia :

 1. Hauskaa, meillä oli vuosipäivä eilen :) Onnea!

  VastaaPoista
 2. Onnittelut! Söpöjä kuvia :)

  VastaaPoista
 3. Voi apua vuosiko siitä jo on! Onnea :) btw mulla on aina tullu Tonista mieleen New Girl-sarjan Nick :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heleposti! Kiitos :) Mää en oo tuota sarjaa tainnukaan kahtoa ikinä :)

   Poista
  2. Suomen teeveessä se on hienosti käännetty "Kolme miestä ja tyttö" ...

   Poista
  3. Ah. Joskus varmaan jonku ekan jakson yrittäny kattoa mut siihen se sit on jääny.

   Poista
 4. Onnea teille! Muistan, kuinka onnellinen ja suloinen pariskunta olitte vuosi sitten Ähtärissä :) (eli muistan sieltä muutakin kuin herkulliset kakut ;) ) - Hanne

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe kiitos :) Onneks sääkin oot aina sulonen!

   Poista