keskiviikko 29. lokakuuta 2014

Hukkapiilosta

Heissulivei!

Mä oon tänään nautiskellu normaalista olotilasta. Ei väsytä! Lääkitykset alkaa selkeesti tehota. Tiedä sitten onko kyse vitamiineista, paremmasta ilmanvaihdosta vai allergialääkkeistä, mutta toimii! Näiden lisäksi oon nyt Unelma itsestä -valmennuksen myötä kiinnittänyt huomiotani unenlaatuun. Olen tänä vuonna nukkunut parhaiten nyt syksyllä. Kevätkausi taisi mennä oikeastaan silmät auki, kun nyt oikein vertaa. Tiedättekö millä on tässä suurin merkitys? Sillä, että pyrin nykyään syömään iltapalaksi jotain hiilaripitoista. Keväällähän yritin edelleen elää ilman normaaleja hiilareita ja iltapalani sisälsivät lähinnä proteiinia. Enpä olisi uskonut, että voi olla näin suuri ero, mutta on vaan. Olen myös erittäin tyytyväinen huomattuani tämän. Ja hyvällä omallatunnolla kaakaota iltapalalla, kun viluttaa :) 

IMG_2142-1

Olen tällä viikolla jaksanut taas jopa tehdä jotain asuinviihtyvyyteni eteen ja siinä samalla vahingossa löysin kesästä asti kateissa olleen Herbinan letityssuihkeen, jota en ole päässyt testaamaan vielä kertaakaan! Tuo puteli löytyi niinkin erikoisesta paikasta kuin LivBoxista keittiön lattialta.. Joskus etsin tuota joka paikasta, mutta enpä silloin huomannut boxin lymyävän pyykkitelineen alla..

IMG_2152-1

IMG_2156-1

IMG_2160-1

IMG_2171-1

Kuulin juttui twitteristä tänään, että Tampereella on jo näkynyt tilhiä. Taidan huomenna ottaa kameran mukaan päivällä, jos juoppolinnut pian siirtyisivät näinkin pohjoiseen. Ehdottomasti valokuvauksen parhaita juttuja on ottaa kohteeksi eläimet. Luontokuvaajan vikaa minussa pahasti, mutta vielä en sentään käy kyttäämässä peuroja metiköissä.

Huomasin myös, että nukkumaanmenoaika. Vi ses!

2 kommenttia :

  1. Tilhet on tosi nättejä. Muistan kun lapsena vakoilin niitä olohuoneen ikkunasta. Odottelin lumipyryä kun sillon tuli punatulkutkin :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehe :) Punatulkut on kyl kans tosi nättejä :)

      Poista