perjantai 10. lokakuuta 2014

Ilmoitusluontoista asiaa; blogikirppis!

Hitto, tänään pääni tarvitsi tuuletusta töiden jälkeen joten auton pakkaamisen jälkeen lompsottelin Torikeskukseen odottelemaan hanskaa. Käytiin kiertämässä H&M, luontaistuotekauppa, Coffari ja Vero Moda. Minun loistavin H&M-heräteostos:

Untitled

Iphonekuoret, jotka loistaa pimeässä! Hihi! World of Tanks -kannet joutuu kyllä vaihtamaan viikon päästä takasin, kun olen menossa Parolaan Wargamingin tapahtumaan ihailemaan panssarivaunuja ihan livenä.

Nyt kuitenkin tänä viikonloppuna mulla on aivan muuta tekemistä. Tämä ilmoitus tulee hieman myöhään, mutta jos mielii päästä penkomaan mun 5-10 vuotta omistamia renttuja, niin huomenna kannattaa hyökätä Rytmikorjaamolle kello 11:00 Seinäjoki Art & Design Week -kirppikselle!

Jännittävintä tässä on se, että raahasin kamat autoon kellarista enkä todellakaan tiedä mitä ne kaikki säkit sisältävät :D Luultavasti käy niin, että huomenna pöytää kuntoon laittaessa omin varmaan itse puolet vaatteista, kun en ole muistanut omistavani vaikka ja mitä.

Jos siis näet minun piilottelevan vaatteita jossain selkäni takana, niin sano minulle, etten tarvi niitä ja että sinä haluat ostaa ne! Ok?

2 kommenttia :