sunnuntai 5. lokakuuta 2014

Kaahari

Jotenkin nuo ajomatkat Seinäjoki-Turku ja Turku-Seinäjoki ovat sellaisia, että ei kyllä yhtään useammin jaksaisi. Syksyn tullen kaikista vähiten, koska pimeä tulee. Tänään pääsin lähtemään Turusta niin ajoissa, että kerkesin Seinäjoelle ennen pimeää. Enkä nähnyt tälläkään kertaa yhtään hirviötä matkalla, ainoastaan joutsenperheen keskellä peltoa Ikaalisissa.

Mutta hitto kuinka mieletön viikonloppu taas meillä oli! Ollaan vissiin vaan hihitelty kaikki illat. Eilen tuijotettiin tv:tä kauan aikaa hiljaa ja sitten yhtäkkiä hiljaisuus päättyi hihittelyyn :D Uskomatonta, että joku toinen voi olla ihan samanlainen sekopää kuin minä.

Untitled
maribeibe @ instagram

Käytiin tänään syömässä hampparit Sloppy Joessa ja oli ihan kiva kokemus. Sopivan kokoinen ateria, ei mikään superähky kuten Pikku-Torren tai Denniksen jäljiltä esimerkiksi.

Ihailin koko ajomatkan tänään ilta-aurinkoa ja keltaisena loistavia koivuja. Kuinka upeita kuvia olisi saanut kaikilta mahdollisilta peltopätkiltä.. Joskus mä vielä haluan kiertää Suomea kameran kanssa sillä lailla, että voi pysähtyä tien reunaan ja pompata autosta ulos kuvaamaan. Suomen luonto on oikeasti niin kaunis jokaisena vuodenaikana.

Tämän viikonlopun jäljiltä on hyvä lähteä seuraavaan viikkoon, joka muuten on jollain tavalla aika ratkaiseva tulevaisuuteni suhteen. Ja jos ei vielä ensi viikko, niin viimeistään viikon päästä maanantai. Katsotaan.

2 kommenttia :

  1. Pitkillä ajomatkoilla on ihan huippua kuunnella äänikirjoja! Nykyään kirjastoista alkaa niitä löytää ihan hyvin. Ei tule samaa väsyttävää vaikutusta kun pelkän radion kuuntelemisella.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho! Eipäs oo tullu koskaan mieleen tällainen vaihtoehto! Kiitos kovasti vinkistä :)

      Poista