lauantai 25. lokakuuta 2014

Laiskalauantai

Oon tosi hyvä nykyään unohtamaan, että mulla on blogi. Kamera kädessä muistan ihan hyvin, mutta sitten, kun meen sohvalle, niin unohdan koko maailman ja yleensä sohvalta noustessa onkin jo aika mennä tankkipelin puolelle, jolloin yleensä koko bloggaaminen jää.

Eikä tällä viikolla tätä asiaa ole hirveästi auttanut loppumaton väsymykseni. Eilen nukuin melkein parin tunnin päikkärit ennen kuin väkisin pusersin itseni ulos treffaamaan hanskaa kahville. Join jättimukillisen ja olinkin hereillä taas hetken.

IMG_2093-1

IMG_2105-1
Laiskuuden huipun hedelmä: tämä amaryllis on viime jouluinen. Annoin sen kuolla joulun jälkeen, olin kastelematta sitä varmaan sen 9 kk ja kun siinä sinnikkäästi tuo vihreä asia on ollut olemassa, niin nyt lokakuisen muistamisen jälkeen se on alkanut taas mukavasti kasvaa. Tulkoon joulu toisenkin kerran tälle pienelle kasville! Sama purkki ja kaikki, kesät talvet.

Tänään en välttämättä olisi edes ollut mitenkään liian väsynyt, mutta joku idiootti soitteli alaovella ovisummeria puoli neljältä yöllä ja muutenkin heräilin jatkuvasti. Näin myös painajaisen, jossa Toni syötti meidän sulaneen mangojäätelön jollekin random koiralle ja olin siitä hyvin vihainen. Tämä sai kovasti aamulla mietityttämään päänupin sisällön terveyden suhteen.. En edes tykkää mangojäätelöstä erityisemmin?

Sää oli tänään hurjan harmaa eikä mikään oikein huvittanut. Tiesin, että kauppaan pitää mennä ja toisaalta edellispäivänä Emotionista bongattu alehajuvesi jäi hieman vaivaamaan.. Makoilin ponipeiton alla päivällä ainakin tunnin ennen kuin sujautin eilen ostetut fleeceleggarit jalkaan ja lähdin ulos. Lopulta kävin hakemassa Jimmy Choon putelin sekä tsekkasin Anttilan.

IMG_2107-1

IMG_2115-1

IMG_2116-1

Nyt olenkin sitten taas vaan makoillut ja odotellut, että eräs rötköpötkö nousisi ylös omalta sohvaltaan ja illan pelit alkaisi. Saisi välillä jopa ihan puhua jollekin ihmiselle ääneen.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti