tiistai 7. lokakuuta 2014

Mukit tiskiin!

Hahaa! Oon juuri tänään kuluttanut vapaa-aikaani siten kuin unelmissani toteutan joka päivä. Tulin kaupan kautta kotiin enkä mennytkään sohvalle maaten vaan lykkäsin kolmasosan tiskivuoresta altaaseen, annoin lillua sen aikaa, kun itse lauleskelin Vain elämää -biisejä sekä fiksailin saartani The Settlers Onlinessa. Klikkasin lopulta jonkun sopivan mukavan rallatuksen soimaan taustalle ja painelin keittiöön tiskaamaan. Siinä samalla asensin pannun ja kattilan liedelle kuumentumaan. Sopivassa kohdassa taiteilin tiskihanska toisessa kädessä siipieläimen jauhelihaa pannulle sekä jotain tuorepastaa kattilaan. Multitaskasin tiskit kaappiin, pilkoin tomaatit ruuan sekaan ja sitten olinkin jo valmis syömään. Aivan hämmästyttävää suorittamista minulta!

Salaisuus suorittamiseen; minua ei väsyttänyt. Piti ihan twiitata aiheesta, kun oli niin erikoista. Yleensä viideltä iltapäivällä olen valmis jo nukahtamaan. Varsinkin, jos en ole käynyt salilla vaan tulen suoraan kotiin töistä. Voisiko näin olla joka päivä?

IMG_1742-1

IMG_1750-1

Nyt tosin alkaa jo väsyttää, kun vihdoin ehtii istumaan paikoilleen..

2 kommenttia :

  1. No huh, olen ihan kade tosta tehokkuudesta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehe, se oli kyllä aika jännää :D Pari kertaa vuodessa näin ja nyt voikin sitten taas laiskotella loppuvuoden? Oikeesti ei kyl voi, koska saattaa olla, että tieto muutosta tulee hyvinkin pian ja sitten onkin seuraavat pari kuukautta pelkkää varastojen ja kämpän raivaamista.. :P

      Poista