keskiviikko 8. lokakuuta 2014

Salini on kotini, kotini on salini

Adhd-Mari täällä hei! Jo toista päivää! Tänään päätin lähteä terrorisoimaan salille kanssatreenaajien treenejä. Eräänkin penkkaavan pojan säikäytin vahingossa osumalla jumppapalloon, joka vyöryi hänen jalkoihinsa ja olin ihan varma, että kohta tulee joku tapaturma, kun poitsun keskittyminen herpaantui hetkeksi. Ei onneksi kuitenkaan sattunut mitään. Muuten sitten juttelin noin 5-10 eri ihmisen kanssa enkä meinannut millään saada hoidettua treeniäni loppuun, että olisin päässyt kotiin asti. Salikin tuntui jotenkin ihan kodilta! Olisin voinut jäädä sinne koko illaksi, kun oli niin kivaa treenata, mutta nälkä porsaan kotiin ajoi lopulta.

Untitled

Untitled

Sain Mariannelta yhen pussin tuollaista kuulemma superhyvää teetä ja oli pakko laittaa testiin tietysti heti samana iltana. On kyllä kivaa, kun on syksy ja talvi tulossa, niin maistuu nuo lämpimät juomatkin ihan eri tavalla.

Toi treenaaminen tuntui siksi erityiskivalta tänään, kun olen kerrankin terve! Minulla on varmaan ollut niitä allergisia tilanteita jo aiemmin, mutta en vain ole tajunnut sitä. Pitkään aikaan en ole tuntenut itseäni näin pirteäksi kuin nyt nämä pari päivää. Jotenkin kummallista!

Untitled
It's Löwe! Wargaming on vieny mun camot johonkin tosta vaunusta :(

Ups panssarivaunu ja pelislangia!

:D

(Tankkipelimiehet mölöttää justiin kaikki yhteen ääneen, kiva kuunnella, kun puhuvat toistensa päälle :P)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti