tiistai 28. lokakuuta 2014

Saliongelma

Untitled

Böö!

Väsy, joko saa mennä nukkumaan?

Valitin tänään Unelma itsestä -ryhmän facesivulla kuinka tää on nyt joku kolmas kerta tänä vuonna, kun mua ei huvita salittaa. Kun mietin, että mun pitäisi harrastaa vaan kaikkea aerobista. Niinku lenkkeilyä 3 kertaa viikossa. Kuka edes sanoo, että kaikkien pitäisi olla lihaksikkaita salimimmei? Jos mä haluun olla jänteväpohkeinen kuljeskelija? Nauttia kesäisen lämpimästä vastatuulesta lokakuun lopulla jne..?

Tosin kyllä mä muistan just kuukausi sitten kuinka pörräsin salilla ja mietin kuinka kivaa se touhu on. Olen ristiriitainen salittaja.

Ajattelin etten pidä kiirettä asian suhteen. Menen, jos menen ja noin muuten menen vain lenkille. Tämä viikko vaikuttaa hyvältä näin.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti