sunnuntai 26. lokakuuta 2014

Sunnuntaita

Tällaisia kaikkien vapaapäivien pitäisi olla.

Kun on ollut aikaa surffata läpi intternettiä ja etsiä uusia hienoja blogeja luettavaksi.

Kun ei ole väsyttänyt.

Kun on voinut välillä pelata tankkipeliä hyvässä seurassa ja välillä taas maata sohvalla ponipeiton alla pelaamassa vuorotellen Boom Beachia, Plunder Piratesia ja Clash of Clansia sivusilmällä seuraten tv:ssä pyörivää Hart of Dixietä.

Ja mikä parasta; kun kello ei ole vasta kuin vähän yli viisi!

Tuntuu kuin olisin ollut jo ikuisuuden hereillä. Olen luultavasti ollutkin kyllä. Aamulla ihmettelin puhelimesta kellonaikaa ja verratessani sitä herätyskelloon huomasin kellojen siirtyneen yöllä kesää kohti eli taaksepäin tunnin. Olin tyytyväinen, koska tavallaanhan heräsin siis yhdeksältä, vaikka uudessa ajassa olin pystyssä todella varhain..

IMG_2121-1

IMG_2129-1

IMG_2136-1

Viikon jatkunut väsymys, nenätukkoilu ja yskiminen ovat edelleen saaneet minua etsimään syyllistä sisäilmoista, joissa hengaan ja nyt taisin tänään tehdä läpimurron. Sen lisäksi, että kämppäni kaipaa kipeästi imurointia (imuroin sentään jo yhden nurkan tänään!), kysyin huvikseni toiselta tankkipeliseuralaiseltani, joka ymmärtää LVI-alan päälle, että miksiköhän ikkunalaudalta betonin päältä on maalipinta alkanut rakoilemaan.. Noh, sieltähän tuli heti vastaus liittyen ilmanvaihtoon ja käväisin huvikseni tutkimassa saako ne ritilät tuolta ite irti ja puhdistettua. Mutta ei sentään, viiskyt vuotta vanha talo vähintäänkin.. Joudun nyt vain ihailemaan ritilöiden takana näkyviä pölyllä kyllästettyjä hässäköitä, jotka mitä luultavimmin olisi aika tervettä putsata.

En voi kuin todeta, että onneksi asun näissä nykyoloissani enää pari kuukautta ja pääsen sen jälkeen tuoksuttelemaan meri-ilmaa.

Kuinkahan usein ihmiset normaalisti muistaa huolehtia kaikenmaailman ilmanvaihtokanavista ja liesituulettimista? Minullahan ei jälkimmäistäkään ole ollenkaan..

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti